Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Keşan Kadın ve Gençlik Kolları tarafından geçen Cumartesi günü düzenlenen bir etkinlikle, Yukarı Zaferiye Mahallesi Çukurçeşme Sokak’ta bulunan merdivenler gökkuşağı renklerine boyandı.

Saat  14.00 sıralarında başlayan etkinliğe, CHP Keşan İlçe Başkanı Vedat Koyuncu, Kadın Kolu Başkanı Ürfet Ürkmez, İl Genel Meclisi üyesi Sebahattin Karaman, Yukarı Zaferiye Mahallesi Muhtarı Nedim İşlek, CHP Keşan Belediye Başkan aday adayları Mustafa Bezbaş, Ufuk Kanışkan, Şenol Yalı, Aladdin Öztürk, partililer ve vatandaşlar katıldı.

ÜRKMEZ: DAHA İYİYE VE DAHA GÜZEL GÜNLERE

Merdivenlerin temizlenmesi ve boyaların hazırlanmasının ardından Ürfet Ürkmez bir açıklama yaptı. Kendisinin çocukluğu ve gençliğinin bu mahallede geçtiğini belirten Ürkmez, “Burada çok güzel günlerim geçti. Komşuluk ilişkileriyle, yardımlaşmalarıyla örnek olacak semtlerden biri. Onun için diyorum ki; hayat tüm renkleriyle güzel. Yağmur sırasında ve sonrasında oluşan gökkuşağı insanlara huzur verir. Biz CHP Kadın Kolları ve Gençlik Kolları olarak, bunu düşünerek, merdivenlerimizi gökkuşağı renklerine boyuyoruz. Haydi Yukarı Zaferiye Mahallesi, haydi Keşan, huzurlu bir şekilde daha iyiye ve daha güzel günlere.” dedi.

KOYUNCU: TÜM RENKLERİN AYDINLANDIĞI PIRIL PIRIL BİR ÜLKE İSTİYORUZ

CHP Keşan İlçe Başkanı Vedat Koyuncu da yaptığı kısa konuşmada iktidarın ülkeyi karanlığa götürdüğünü ve grileştirdiğini dile getirerek, şunları söyledi: “Türkiye’nin tüm renklerinin aydınlandığı, pırıl pırıl olduğu bir ülke hedefliyoruz. Bu niyetimizle iktidar yoluna çıktık. İktidarımız şimdiden hayırlı olsun.” 

Konuşmaların ardından merdivenler katılımcılar tarafından gökkuşağı renklerine boyandı. Bazı mahalle sakinleri yaptıkları çalışmadan dolayı CHP’lilere teşekkür etti.