Keşan CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) İlçe Başkanlığı 1 Kasım milletvekili genel seçimleri nedeniyle durdurulan delege ve kongre sürecini yeniden başlattı. 10 Kasım 2015 Salı günü saat 17.00-21.00 saatleri arasında Cumhuriyet, Yenimescit ve Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’ne kayıtlı CHP üyeleri delege seçimi için oy kullandı.

ÜÇ MAHALLEYİ BEYAZ LİSTE ALDI

CHP Keşan İlçe Başkanlığı’nda yapılan seçimlerde ilk günün galibi beyaz liste oldu. Buna göre, Cumhuriyet Mahallesi’nde toplam 134 üye oy kullandı. Beyaz liste 111, kırmızı liste 20 oy alırken, 2 oy da geçersiz sayıldı. Yenimescit Mahalesi’nde kullanılan 201 oyun 110’nu beyaz liste’ye, 87’si yeşil listeye çıktı ve 4 oy geçersiz sayıldı. Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde ise 93 üyenin 72’si beyaz listeye, 19 yeşil listeye oy atarken 2 oy da geçersiz sayıldı.

BU AKŞAM AŞAĞI ZAFERİYE VE BÜYÜK CAMİ MAHALLELERİ OY KULLANACAK

CHP Genel Merkezi’nden gelen genelge gereği ilçelerde, delege seçimleri 15-16 Kasım 2015 tarihine kadar bitecek. Gazetemizin baskıya girdiği saatlerde Yukarı Zaferiye ve Yeni Mahalle seçimleri yapılırken, (Sonuçları gazetemizin yarınki sayısında bulabilirsiniz) bu akşam Aşağı Zaferiye ve Büyükcami mahalleleri; yarın İspat Cami ve İstasyon mahallelerinde delege seçimleri yapılacak. Seçimler, 17.00-21.00 saatleri arasında, parti lokalinde gerçekleştirilecek. Ayrıca, listelere itiraz etmek isteyenler varsa, belirlenen süre zarfında etmeleri gerekecek.