Keşan Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı İdare Heyeti, 30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerin ardından yeniden oluşturdu ve dün düzenlenen törenle Mustafa Erk başkanlığındaki eski heyet, Hüseyin İnce başkanlığındaki yeni heyete görevi devretti.

Saat 14.30 sıralarında, Keşan Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı’nın, Terziler Sitesi’nin 2. katındaki ofisinde yapılan devir-teslim töreninde, Mustafa Erk başkanlığındaki Keşan Çiftçi Malları Koruma İdare Heyeti, Keşan Belediye Meclisi toplantısında seçilen yeni İdare Heyeti’ne görevi devretti.

SORUMLULUK ALANIMIZ ARTTI

Törende konuşan Hüseyin İnce, 5 yıllığına Keşan Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı’na seçildiklerini ifade ederek, Paşayiğit ve İzzetiye’nin de Keşan Belediyesi’ne mahalle olarak bağlanmalarından dolayı, buralardaki tarım arazilerinin korunmasından da kendilerinin sorumlu olacağı bilgisini verdi. Keşan Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı olarak, tarım arazilerinin korunması ve kollanmasından sorumlu olduklarının altını çizen İnce, “Arazilerin yakınlarındaki yolları, kanalları, hayvanların arazilere verebileceği zararları takip edeceğiz. Burada, sürü sahiplerinin, alınan kararlara uymasını arzu ediyoruz. Sürü sahiplerinin hayvan bakmasını teşvik etmek için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz. Onların da yasak sahalara girmemeleri gerekiyor. Paşayiğit ve İzzetiye’nin Keşan’a mahalle olarak bağlanması ile birlikte, 35 bin dönüm olan sorumluluk alanımız, yaklaşık 70 bin dönüme çıkmıştır. Bu da işimizin hiç de kolay olmadığını gösteriyor.” dedi.