CHP’den İl Genel Meclisi’ne yeniden aday adayı olan Edirne İl Genel Meclisi Üyesi Abdülaziz Çıkıkçı, dün, Keşan Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. Saat 12.00 sıralarında dernek binasına gelen Çıkıkçı’yı, burada Başkan Abdullah Kemik ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

ÇIKIKÇI: UMARIM BUNDAN SONRA DA BİRLİKTE OLURUZ

Ziyarette ilk olarak söz alan Abdülaziz Çıkıkçı, 5 yıla yakın bir süredir İl Genel Meclisi üyeliği yaptığını belirterek, şöyle konuştu: “Muhtar arkadaşlarımız ile sıkı çalışmalarımız oldu. Muhtarlık yapmış biri olarak arkadaşlarımızla diyalogda zorlanmadık. Ancak 5 yılın sonunda hedefimize vardık mı varamadık mı bunun tartışmasını yapacağız. Önümüzdeki dönemde yeniden aday adayıyım. Köylerde liderlik yapan arkadaşlarımızın bizim için ne düşündüğünü net bir şekilde görmek istedim. Eğer devam edersek bugün (dün) muhtar arkadaşlarımızdan 5 yıllık bir yol haritası alacağım. Cumartesi günü 10 aday adayı arkadaşımızın katılacağı Keşanspor Düğün Salonu’nda bir eğilim yoklaması var. Partinin tüm üyeleri bu seçimde oy kullanacak. Muhtar arkadaşlarıma vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum. Umarım bundan sonra da birlikte oluruz.”

KEMİK: HERKES SANDIĞA GİTTİĞİNDE ELİNİ VİCDANINA KOYSUN

Daha sonra söz alan Kemik, Çıkıkçı’nın muhtarları çok iyi tanıdığını ifade ederek, Bu işin tabanından gelen birisi. Kendisi ile her hafta istişare içerisinde bulunduk. Artık kararı partililer verecek. Ancak bizim haddimize değil ama muhtarlara yardımcı olmak için bu işi yapabilecek olanların seçilmesini istiyoruz. Zamanının tamamını İl Genel Meclisi’ne ayıracak olanların seçileceğini tahmin ediyorum. İl Genel Meclisi’nin köylerimiz için çok önemli olduğunu unutmayalım. Herkes sandığa gittiğinde elini vicdanına koysun. Köylere projelerle en iyi hizmeti getirebilecek olanlar İl Genel Meclisi üyeleridir” diye konuştu.

Açıklamaların ardından ziyaret basına kapalı olarak bir süre daha devam etti.