Keşan Devlet Hastanesi, kısa süre önce özellikle hafta içi çalışanlar için büyük kolaylık sağlayacak yeni bir uygulama başlatmıştı. Cumartesi günü de faaliyette olan hastanede, beyin cerrahi, üroloji, diş, kulak burun boğaz, radyoloji poliklinikleri hizmet vermekte.

Yetkililer konuyla ilgili Cumartesi günü açık olan polikliniklere ilginin az olduğunu belirterek, vatandaşların hafta içi yoğunluğunu yaşamaları yerine hafta sonu gelip muayene olabileceklerini söyleyerek rağbet olması halinde diğer bölümlerin de açılabileceğini ifade etti.

UYGULAMADAN KALDIRILABİLİR

Keşan Devlet Hastanesi'nde polikliniklerin Cumartesi günleri açık olmasıyla hafta içi çalışanlara kolaylık sağlanması hedeflenirken, özellikle kamu ve özel sektörde çalışanlar ve hafta içi çocuklarını okula gönderenler ile kentte Cumartesi günleri halk pazarının kurulması nedeniyle köylerden Keşan’a gelen vatandaşların hafta içi yaşanan hasta yoğunluğunu da hissetmeden rahatça muayene olabilmeleri sağlanıyor. İlginin artmaması durumunda devlet hastanesindeki Cumartesi polikliniklerinin uygulamadan kaldırılabileceğine dikkat çekildi.