Keşan Ticaret Borsası’nın, 3 Mayıs 2013 tarihinde yapılacak olan organ seçimlerinde, Mesut Topaloğlu öncülüğünde 13 kişiden oluşan liste (Beyaz Liste) dün düzenlenen toplantıyla, adaylığını açıkladı.

Saat 17.00’de Şapçı Prestij Otel’de düzenlenen toplantıya; Mesut Topaloğlu ile listesinde bulunan Fehmi Aksal, Erkan Deste, Hasan Kuru, Ali Çetin, Günal Kara, Musa Engin, Süleyman Gürşat, Maksut Bayraktar ve Gürcan Karaca katıldı.

 

BORSAYI KUTUPLAŞMALARDAN VE TARTIŞMALARDAN UZAK TUTMAK

Toplantıda grubu adına söz alan Mesut Topaloğlu “03 Mayıs 2013 tarihinde yapılacak olan Keşan Ticaret Borsası seçimleri için adayız. Borsayı kutuplaşmalardan ve tartışmalardan uzak tutmak; üyeler arasındaki ayrışmanın minimize edilmesi amacıyla, diğer listelere saygılıyız; fakat bizler daha iyi yöneteceğimizi düşündüğümüz için aday oluyoruz. Bizler liste oluştururken birilerinin listesi değil hepimizin listesi olsun düşüncesiyle yola çıkıyoruz. “Ben mecliste veya yönetimde olsaydım daha yararlı olurdum” düşüncesindeki üyelerimize listemiz sonuna kadar açıktır. Şu anda listede olan arkadaşlarımızın her biri bu düşüncedeki üyelerimize yerini vermeye hazırdır. Ekibimiz profesyonel anlayışla; borsamızı itibarı yüksek konuma getireceğine inanıyoruz. Bu yönetimimizle ilgili daha önce bu kurumlarda yöneticilik yapmış büyüklerimizden destek almaktayız. Bölgemiz ticaretine yararlı olacağını düşündüğümüz hayvan pazarının haftada 2 güne çıkarılmasını hedefliyoruz. Oturan değil gezen, inceleyen ve teknolojiyi takip eden; başarıya ulaşır düşüncesiyle, üyelerimizi yurt içi ve yurt dışı teknoloji ve üretim inceleme gezilerine götürmeyi hedefliyoruz. Bu vesile ile tüm borsa üyelerimizi ve geçmişte yöneticilik yapan tüm büyüklerimizi saygıyla anıyoruz. Bize bıraktıkları için hepsine müteşekkiriz.” dedi.

ADAY LİSTESİ

Beyaz Liste, şu isimlerden oluşuyor:

Topaloğlu Zahire Un Yem Yağ Gübre Nak. San. Tic. Ltd. Şti. (Mesut Topaloğlu),

Tekcan Tohumculuk Gıda ve Tarım Ürün. San. Tic. Ltd. Şti. (Kadirhan Tekcan),

Eflal Tarım Ürün. Nak. Paz. Ve Tic. Ltd. Şti. (Maksut Bayraktar),

Erkan Deste,

Hasan Kuru,

Ali Çetin,

Günal Kara,

Engin Süt Ürün. Gıda Tarım ve Hayv. San. Tic. Ltd. Şti. (Musa Engin),

Gürşat Gıda ve İth. Mad. Zahire Nak. Hayv. Rest. San. ve Tic. Ltd. Şti. (Süleyman Gürşat),

Hayrettin Uysal,

Tarım-Taç Tarım Tarımsal Gıda San. Proje Müh. Hizm. Araş. Ür. Paz. A.Ş. (Ali Zafer Taciroğlu),

Fehmi Aksal,

Gürcan Karaca,

Özgenler Gıda İnş. Petrol Bio Dizel Maden San. ve Tic. Ltd. Şti. (Aykut Kömürcü).