AYGÜL KONAR

Keşanlı Ümit Ulaba ve Ali Ulaba tarafından başlatılan “Değişime Bir Umut Ol” Sosyal Sorumluluk Projesi’nin amacı yardıma muhtaç çocuklara, gençlere, ailelere ve yaşlılar için maddi ve manevi her türlü yardımı yapmayı hedefliyor.

Gazetemize gelerek projelerinden bahseden Ümit Ulaba ve Ali Ulaba, projeleri hakkında şu bilgileri verdi: “Projemizi başlatalı 15 gün oldu. Proje için birçok insanla görüştük. Sosyal yaşama destek amaçlı yapılan  ‘Değişime Bir Umut Ol’ projesi dar gelirli ailelere (yaşlılar, çocuklar, kimsesiz, maddi durumu olmayan) vs. yardımsever duyarlı vatandaşlarımız ile gönüllü olarak sosyal farkındalık yaratmaktadır. Yaşadığımız toplumdaki kişiler kendileriyle ekonomik ve sosyal yönden aynı fırsatlara sahip olmayan ya da sahip olamayacak kişilere sosyal sorumluluk projesi sayesinde yardım eli uzatmak adına küçük fedakârlıklarda bulunmaya davet etmektedir. Birçok aileye yardımda bulunduk. Keşan’daki tüm gönüllüleri bu projeye ortak olmaya davet ediyoruz.”

“AZ DA OLSA DEĞİŞİME BİR UMUT OLMAYA DAVET EDİYORUZ HERKESİ”

Keşan’da yardıma muhtaç çocukları, aileleri mahalle muhtarları tarafından tespit edilerek yardımda bulunduklarını, söyleyen Ümit Ulaba, şunları ekledi: “Şu an 40 hane tespit ettik. Ayrıca 40 çocuğa da giysi yardımında bulunacağız. Bizim amacımız çocuklara, gençlere, yardıma muhtaç ailelere, yaşlılara, annesini-babasını kaybetmiş çocuklara, eşini kaybetmiş vatandaşlara, maddi-manevi her türlü yardımı etmek. Gönüllü olarak başlattığımız bu proje 15 gün oldu başlayalı. Yaşlı, bakıma muhtaç teyzelere, ailelere gönüllü arkadaşlarımız ile birlikte evde kişisel bakım ve ev temizliklerini yapıyoruz. Keşan’da yaşayan tüm gönüllü yardımseverleri, iş adamlarını, başkanları, yardımcıları, market sahibi vatandaşları yardım eli uzatmaya bekliyoruz. Az da olsa değişime bir umut olmaya davet ediyoruz herkesi.”