Önceki gün, saat 14.00 sıralarında, Küçükdoğanca Köyü’nde meydana gelen olayda tarladan balya taşıyan 1 kişi, dinlenmek için köy kahvehanesine girdiği sırada fenalaşarak, hayatını kaybetti.

İddiaya göre, tarlasından traktörle balya taşıyan Namık Tezmen (52), dinlenmek üzere köy meydanında bulunan bir kahvehaneye gitti. Tezmen, kendisine çay söyledikten sonra dışarı çıkarak kapının önündeki çeşmede elini yüzünü yıkamak istedi. Namık Tezmen, bu sırada fenalaşarak yere yığıldı. Namık Tezmen, haber verilmesi üzerine olay yerine giden sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Cumhuriyet savcısı ve jandarmanın incelemesinin ardından Keşan Devlet Hastanesi Morgu’na konulan Tezmen’in cenazesi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Namık Tezmen’in geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği tahmin edilirken, jandarmanın olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

TOPRAĞA VERİLDİ

Ailesi tarafından, adli tıptaki otopsisinin ardından teslim alınan Namık Tezmen’in cenazesi, dün ikindi vakti İki Minareli Çarşı Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Enez Yolu Mezarlığı'nda toprağa verildi. Namık Tezmen, Keşan halkından Merhum Hüseyin ve Ayşe Tezmen'in oğlu, Sebahattin, Naide, Cahide ve Abdurrahman Tezmen'in kardeşleri, Nazmiye Tezmen'in eşi, Semih, Hüseyin, Ümran Tezmen'in babaları idi. Merhum’a Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.