HABER MERKEZİ

Keşan DOÇEK, geçtiğimiz hafta sonu 41 kişinin katılımıyla Süleymanpaşa'ya (Tekirdağ) bağlı “Akçahalil – Ahmetçe” arasındaki parkurda yürüdü. Yürüyüş ekibi geçtiğimiz yıl bisikletle yapılan keşif turunun ardından doğa yürüyüşü gerçekleştirdikleri ve oldukça beğenilen bu harika parkuru bu yıl yeniden, yine aynı keyifle yürüdü.
Baharın kendini iyice göstermesiyle doğanın tüm güzelliklerini cömertçe sergilediği bu güneşli günde Akçahalil Mahallesinde muhtar Yüksel Yorulmaz'ın konukseverliği ile başlayan doğa yürüyüşü, kır çiçekleri, gelincikler, papatyalar, arasından devam ederek Ahmetçe Mahallesinde sorunsuz bir şekilde sona erdi. Doğaseverler, baharı doğada karşılamanın coşkusunu yaşadı. Bir önceki akşam yağan yağmurlar sonrası iyice canlanan doğada olmanın ayrı bir keyif olduğunu söyleyen DOÇEK Ekibi, patikalardan ve macera adını verdikleri; ormanın tam içinden, sık ve yemyeşil ağaçların arasından geçerek bu güzellikleri bizzat yaşamanın tadına vardı.

Küçük DOÇEK'liler ise özellikle macera kısmını çok sevdiklerini belirtti. Ekip yer yer şifalı çamurlardan geçerek, eşsiz manzarayı ve kanola tarlalarının yarattığı tablo misali görüntülerle doğada aktif bir zaman geçirmiş oldu. Öğlen arası verilen uzun mola sonrasında ekip, güzel havada büyük küçük demeden kır çiçekleri arasında Özlem Baş hoca ile birlikte zumba yaparak eğlendi.
Anneler Günü dolayısıyla bu etkinliği tüm annelere ve anne adaylarına armağan ettiler ve Anneler Gününü kutladılar.
Ekip üyesi Şaban Nar ise günün anlamı dolayısıyla yürüyüşe gelen tüm annelere tek tek karanfil dağıttı ve anneler gününü kutladı.

Doğa yürüyüşlerine; her salı, perşembe yapılan bisiklet antreman turlarına ve çarşamba akşamları voleybol etkinliğine aktif olarak katılan Erdal Tavşantepe, DOÇEK Ailesi içinde bulunmaktan ve her birinden ayrı keyif aldığı etkinliklere katılmaktan mutlu olduğunu ifade ederek; kendine zaman ayırmak ve tabiatta huzurun büyüsüne kapılmak isteyen herkesi DOÇEK etkinliklerine davet etti ve etkinlikleri düzenleyen yöneticilere, ayrıca emeği geçen herkese ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

,