Dün saat 04.00 sıralarında Dörtyol Kavşağı’nda meydana gelen kazada, 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de hafif yaralandı.

Kaza; İstanbul’dan Çanakkale’ye gitmekte olan, özel bir firmaya ait Ufuk Dallı (45) yönetimindeki 17 FD 309 plakalı yolcu otobüsüne, Keşan Dörtyol Kavşağı’nda kırmızı ışıkta beklerken, aynı istikamette arkasından gelen Naim Demir (31) yönetimindeki 22 LT 790 plakalı otomobilin çarpmasıyla meydana geldi.

Çarpmanın etkisiyle sürücü Demir ağır yaralanırken, otomobilde yolcu olarak bulunan İbrahim Arıkan (50) hafif yaralandı.

Yaralılar, 112 Acil Servis ambulansı ile Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı; ağır yaralı Naim Demir tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Uzunköprü’de ikamet ettiği öğrenilen Naim Demir’in cenazesi, Keşan Devlet Hastanesi Morgu’nda Keşan Cumhuriyet Savcısı Muhammet Ali Akkuş’un incelemesinin ardından otopsi için İstanbul’daki Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Öte yandan, kaza nedeniyle otobüsteki yolcular 1 saatten fazla bir süre beklerken, yol da trafiğe kapandı. Otomobilin otoparka çekilmesi ve yolun temizlenmesinin ardından yol trafiğe açıldı. Otomobilde bulunan kutu biralar da dikkat çekti. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.