20 Nisan 2013 Cumartesi günü yapılan olağan genel kurul toplantısı sonucu yeniden belirlenen DSP Keşan İlçe Yönetim Kurulu’nda görev bölümü yapıldı ve başkanlığa yeniden M. Cem Akgül getirildi.

Konuyla ilgili olarak dün Eski Adliye Binası’nda bulunan parti lokalinde açıklama yapan Akgül, yeni yönetim olarak önceki gün toplandıklarını ve DSP Keşan İlçe Teşkilatı olarak görev dağılımını gerçekleştirdiklerini söyledi. Kendisinin İlçe Başkanlığı görevine devam ettiğini bildiren Akgül, İlçe Sekreterliğine Yusuf Nalbantoğlu’nun, Sayman Üyeliğe Fikret Akan’ın, İlçe Sekreter Yardımcılığına Bahattin Doğru’nun ve Sayman Yardımcılığı görevine de Yaşar Bayram Dirlik’in getirildiğini açıkladı.

İL KONGRESİ 26 MAYIS’TA, DSP KURULTAY’I 30 HAZİRAN’DA

Görev dağılımının ardından açıklamalarına devam eden M. Cem Akgül, parti olarak derlenip, toparlanmaya ve tekrar yükselişe geçmeye başladıklarını söyledi. Akgül, DSP Edirne İl Kongresi’nin 26 Mayıs Pazar Günü Edirne’de yapılacağını ve bu toplantıya DSP Genel Başkanı Masum Türker’in de katılacağını belirtti. Akgül, DSP Olağan Kurultayı’nın da 30 Haziran 2013 Pazar günü Ankara’da yapılacağını bildirdi.

DSP’Yİ YAŞATMAK, ECEVİT’İ YAŞATMAKTIR

Geride kalan süreçte parti içinde bazı sorunlar yaşandığını ancak 30 Haziran’da yapılacak olan Olağan Kurultayın ardından bunların ortadan kalkacağını kaydeden Akgül, “Bu tarihten sonra derlenip, toparlanma ve çalışma sürecimiz başlayacak. Biz Keşan ilçe yönetimi olarak yapılacak olağanüstü kurultayda göreve gelecek her ekiple uyum içinde çalışmaya hazırız. Hiçbir ön yargımız yok. Bugüne kadar kavga ve dövüş taraftarı olmadık, bundan sonra da olmayacağız. Seçimlere 10 ay gibi bir süre kaldı. Bu süre içinde daha da güçleneceğiz. Demokratik Sol Partililer var oldukça DSP de Ecevit’de yaşayacaktır. DSP’yi yaşatmak, Ecevit’i yaşatmaktır. Hepimiz bunun bilincindeyiz” diye konuştu.

GENÇLİK VE KADIN KOLLARINI OLUŞTURMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Açıklamasının sonunda görev bölümünün ardından Gençlik ve Kadın Kollarını oluşturmak için çalışmalara başladıklarını da ifade eden Akgül,Partimize ilgi büyük. Çaldığımız her kapıda, gittiğimiz her mekanda çok olumlu tepkiler alıyoruz. Bugüne kadar gittiğimiz hiçbir vatandaşımızdan red cevabı almadık. Özellikle gençlerimizden partimize yoğun bir ilgi var. Biz gençleri DSP çatısı altına bekliyoruz. Biz yerimizi onlara bırakmaya hazırız” dedi.