Keşan Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB) Encümen Toplantısı dün gerçekleştirildi.

Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda Birlik Başkanı Kaymakam Bekir Dınkırcı başkanlığında yapılan toplantı, saat 11.00'de başladı.

Toplantıda, Radyolink Mevkii’nde hazırlanan İl Özel İdaresi Keşan Bakımevi’ne elektrik nakil hattı çekilmesi işi ihale edildi.

Açık usulde yapılan ihaleyi, 39 bin 500 TL (+ KDV) karşılığında Çetin Elektrik Ltd. Şti.’nin kazandığı öğrenildi.

PERSONELE YAPILACAK ZAM ORANI DA GÖRÜŞÜLDÜ

Toplantının devamında; İl Özel İdaresi Keşan Bakımevi’ne yapılan nakliye işine ait fatura bedelinin ödenmesi, Keşan KHGB İçme ve Kullanma Suyu Grubu 1-2 ve 3. Grup köylerdeki arızalarda kullanılmak üzere alınan malzeme (Aralık ayı), depolarda oluşan elektrik arızalarının giderilmesi (Aralık ayı), Keşan KHGB İçme ve Kullanma Suyu Grubu köylerinden Çobançeşme, Küçükdoğanca, Karacaali, Karasatı ve Maltepe’de oluşan arızaların giderilmesi, Keşan KHGB’nin içme suyu arızalarında kullanılan 22 FD 004 plakalı aracın akaryakıt gideri ile kış lastiği alımı, Keşan KHGB İçme ve Kullanma Suyu Grubu içme suyu depolarındaki elektrik akışını sağlamak üzere Paşayiğit ve Şükrüköy depolarına akü alımı ve son olarak personelin 2014 yılı için maaşlarına yapılacak zam oranları görüşüldü.