Ensaray İnşaat Şirketi sahibi Naci Gülbey, dün yaptığı açıklamada, Ensaray AVM (Alışveriş Merkezi)’nin açılışını Ekim ayında yapacaklarını söyleyerek proje ile ilgili bilgi verdi.

Gülbey, aldıkları karar doğrultusunda Keşan’da bir AVM açtıklarını belirterek vatandaşlara daha güzel hizmet vermek için iyi marka grupları oluşturduklarını ve 12 adet firmanın bayiliğini aldıklarını ifade etti. Naci Gülbey, piyasadaki ekonomik duruma daha uygun bir AVM projesine adım attıklarını ve bu proje içerisindeki mağazalardan bütçeyi yormadan herkesin rahatla alışveriş yapabileceğini söyleyerek, AVM’de hem yaz mevsimi hem de kış mevsiminde rahatça alışveriş yapma imkanının olduğunu kaydetti.

MAĞAZALARIMIZ HİZMETE BAŞLADI

Gülbey, AVM içerisinde bulunan mağazaların hizmete açıldığını dile getirerek, “Alışverişini yapmak için gelen vatandaşlarımızın rahat edebileceği bir ortam hazırlıyoruz. Mağazalarımız hizmete başladı ve diğer gıda bölümünün açılmasıyla, Ekim ayının sonunda açılışımızı yapmayı planlıyoruz. Vatandaşımıza daha iyi bir hizmet verebilmek için bir yol seçtik. Bu proje ile halkımızı mutlu etmeyi umuyoruz. Şu andaki ticari alanlara bakıldığında, AVM projemizin bulunduğu konum en iyi yerde. Bazı arkadaşlarımızın bakış açısı her ne kadar farklı olsa da, yaptığımız işin eğrisi doğrusu görünecektir. Biz işimizi yapıyoruz, takdiri halkımıza bırakıyoruz. Ülkemize huzur getirmesi dileğiyle, tüm halkımızın Kurban Bayramı’nı kutluyorum.” şeklinde konuştu.