Keşan Galatasaraylılar Derneği yönetimi ile üyelerin de aralarında bulunduğu 10 kişi, Keşan’a doğalgaz gelmesi için gerekli olan Doğalgaz Abone Bağlantı Bedeli’ni yatırarak bu konudaki duyarlılıklarını gösterdi.

KAYAHAN: ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Keşan Galatasaraylılar Derneği Başkanı Şahap Kayahan ile Yönetim Kurulu üyeleri ve bazı dernek üyelerinin de aralarında bulunduğu 10 kişi, Keşan’a doğalgaz gelmesi için gerekli olan 4 bin 500 abone sayısına ulaşılması ve bu konudaki duyarlılığın artmasına dikkat çekmek amacıyla Doğalgaz Abone Bağlantı Bedeli’ni yatırmak için toplandı. Saat 11.00 sıralarında, Keşan Galatasaraylılar Derneği Lokali’ndeki toplantıda konuyla ilgili olarak bilgi veren Kayahan, daha önce, Galatasaray Üniversitesi’nde çıkan yangın sonrası ve Soma’da meydana gelen maden faciası sonrasında, dernek olarak duyarlılık göstererek destek verdiklerini hatırlatarak, şimdi de Keşan’ın en büyük sorunlarından biri olan  hava kirliliğine duyarlılık göstermek ve ilgi çekmek için Doğalgaz Bağlantı Bedeli’ni yatıracaklarını söyledi. Bazı dernek üyelerinin daha önceden bu bedeli yatırmış olabileceğini, ancak bu sayının artması için toplu olarak girişimde bulunduklarını ve bundan sonra da ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayan Şahap Kayahan, tüm Yönetim Kurulu ile üyelere teşekkür etti.

VERDİĞİMİZ DESTEKLER İÇİN FORMA VE TİŞÖRT GÖNDERİLDİ

Kayahan, ayrıca Keşan Galatasaraylılar Derneği olarak, Galatasaray Üniversitesi’nin yanması ile Soma’da meydana gelen olaylarda ellerinden geldiği kadar yaptıkları destek sonrasında, Galatasaray Spor Kulübü’nden kendilerine futbolcuların imzaladığı bir forma, Soma’ya verdikleri destek nedeniyle de Soma için özel olarak bastırılan bir tişört hediye gönderildiğini kaydetti.

Burada yapılan açıklamanın ardından, Doğalgaz Abone Bağlantı Bedeli hesap numarasının bulunduğu Ziraat Bankası Keşan Şubesi’ne giden 10 kişi, 335’er TL bağlantı bedelini  yatırdılar.