HABER MERKEZİ

İlginin büyük olduğu geceye Edirne Milletvekili Erdin Bircan da katıldı. Bircan, yaptığı kısa konuşmada Ankara’da da, Enez’de de Adalet, Demokrasi ve Hukuk aramaya devam edeceklerini vurguladı. Edirne Milletvekili Rafet Sezen de Dernek başkanına telgraf göndererek herkese iyi eğlenceler diledi.

Geceye çoğunluğunu Enez sahil sakinlerinin oluşturduğu 400 civarında katılım oldu. Geceye katılanlar öncelikle Enez’in harika günbatımını izlediler, fotoğrafladılar. Fotoğraf sanatçısı Ersin Şenerler’in “Flamingolar, Günbatımı ve Enez” konulu fotoğraf sergisini beğeni topladı. Katılımcılar, “Son Talika”  adlı kitabı ile Trakyalıların gönlünde taht kuran ve geceye “Onur Konuğu” olarak katılan Sabriye Cemboluk’la tanışma ve söyleşi fırsatı bulurken; konuklara daha sonra dolunay eşliğinde  limitsiz balık menülü akşam yemeği servisi yapıldı.

Gecede 2017 yılı Kartopu Ödülleri de sahiplerine verildi. Edirne Halk Oyunları Ekibi’nin gösterisinin ardından gırnata eşliğinde doyasıya eğlenildi. Gecenin sonuna doğru yapılan çekilişte MEİS TUR’dan Midilli Gezisi, Moriva Otel’den Semadirek gezisi, Kuşadası Atlantic Holidays Club’dan (3 gece herşey dahil 2 kişi)lik tatili kazananlar bellirlendi.

Gece, konukların hep beraber söyledikleri “İzmirin Dağlarında” marşı ile sona erdi.

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ