SONGÜL KONAR

Bölgemizin ekonomik kalkınmasına ve istihdamına önemli katkı sağlayacak OSB’nin kuruluş protokolünün imzalandığı toplantıda Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyeti seçimleri de yapıldı.

“KEŞAN TRAKYA’NIN PARLAYAN YILDIZI OLACAK”

Canalp, Kurulması planlanan OSB ve diğer projeler ile ilgili Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nun, Kaymakam Cemalettin Yılmaz ile kendilerini ziyaret ettiklerini, projelerini açıkladıklarını ve belirli konularda yardım istediklerini söyleyerek sözlerine şöyle devam etti: “Bizden talep edilenleri yerine getireceğiz ama aynı zamanda gelip kendimiz de görüp bir değerlendirme yapmak istedik. İnşallah bu projelere destek vereceğiz. Önümüzdeki dönemde Keşan Trakya’nın parlayan yıldızı olacak. Önemli bir yatırımın burada ilk toplantısını gerçekleştirdik. Benim açımdan en sevindirici olan nokta şudur; Tam Keşan’a yakışır bir toplantı oldu. Bütün kararlarımızı herkesin oybirliği ve konsensüs ile aldık. Almış olduğumuz her karar müteşebbis heyetinde bulunan ve Keşan’ı her yönüyle temsi eden bu heyetin oy birliği ile gerçekleşti. Bu şekilde karar almak Edirne’mize ve Keşan’a çok yakıştı Keşan’daki bu birliktelik ruhunun, beraber iş yapma çabası ve gayretinin önümüzdeki dönemde iyi sonuçlarını hep beraber göreceğimiz bir toplantı oldu.”

Yapılan Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyeti seçimleri sonucunda;

Müteşebbis Heyeti Başkanı; Ekrem Canalp, Başkan Vekili; Orkun Özkaya 

Keşan Gıda İhtisas OSB Yönetim Kurulu Üyeleri; Ekrem Canalp, Cemalettin Yılmaz, Mustafa Helvacıoğlu, İsmail Şapçı, ve Necmi Kaymaz olurken; OSB Yönetim Kurulu Başkanı; Ekrem Canalp, Yönetim Kurulu Başkan Vekili; İsmail Şapçı Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri; Erdoğan Gümülcineli, İsmail Keleş, Halil Bayazıt, Sezgin Gündoğdu ve Erdinç Can, Denetim Kurulu Asil Üyeleri; Feridun Tümer ve Kemalettin Uslu, Denetim Kurulu Yedek Üyeleri; Kadir Mutaf ve Murat Arıkan seçildi.