Keşan Orman İşletme Müdürlüğü tarafından kapatıldığı ve bu nedenle Gökçetepe Sahili’nde, vatandaşların çeşitli şikâyetlerine neden olan alanın, muhtarlık tarafından mesire yeri olarak talep edildiği ve bunun için girişimde bulunulduğu öğrenildi.

MUHTARLIK, ORMAN MÜDÜRLÜĞÜNE BAŞVURDU

Gökçetepe Sahili’nde, bir şirketin tel örgü ile kapattığı ve geçtiğimiz günlerde yapılan toplantıdan sonra kamu yararına terk edildiği dile getirilen alanın, Gökçetepe Köyü Muhtarlığı tarafından, mesire alanı olarak Keşan Orman İşletme Müdürlüğü’nden talep edildiği belirtildi. Konuyla ilgili gerekli evrakların tamamlanmasının ardından, bahse konu alanın uygun görülmesi halinde Gökçetepe Köyü Muhtarlığı’na verileceği ifade edildi.

KOYLARA GİDEN YOLLARDAKİ HENDEKLERİ BİZ AÇTIK

Bu arada, Gökçetepe Sahili’nde bulunan koylara giden yollara kazılan hendekleri Keşan Orman İşletmesi Müdürlüğü’nün açtığı belirtildi. Bahse konu giriş yollarının, bölgede piknik yapılması ve bu nedenle orman yangınlarına tedbir amaçlı olarak Keşan Orman İşletme Müdürlüğü tarafından, her yıl kazıldığı, ancak bu yıl hendeklerin biraz daha derin açıldığı ifade edildi.