Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği Keşan Şubesi’nin 17 Eylül Perşembe günü yapılacak olan olağan genel kurul toplantısında aday olacağını açıklayan Haluk Kaba, dünü düzenlediği basın toplantısında listesini açıkladı.

Haluk Kaba’nın, Öz Apartmanı’nda bulunan bürosunda saat 11.00’de başlayan toplantıya, yönetim ve denetim kurlu listesinde yer alan isimler de yer aldı.

TERÖR BELASININ ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ

Sözlerinin başında ülkemizde yaşanan terör olaylarına değinen ve Türkiye’nin her sabah acı bir gündem ile güne başladığını kaydeden Kaba, “Şehitlerimize Allahtan rahmet, kederli ailelerine sabırlar diliyoruz.  Türk milleti bugüne kadar başına gelen her belayı atlattığı gibi bunların da üstesinden gelecektir. Buna inanıyoruz, bu acı günler geçecektir” diye konuştu.

Kaba, daha sonra hazırladığı yönetim ve denetim kurulu asil üye listelerinde yer alan arkadaşlarını tanıttı ve hep beraber birlik, beraberlik fotoğrafı çektirdi.

DERNEĞİMİZİ DAHA İLERİYE GÖTÜRMEYİ AMAÇLIYORUZ

17 Eylül’de yapılacak olan olağan genel kurul toplantına daha önce de belirttiği gibi gençlerden oluşan bir liste ile yer alacaklarını söyleyen Kaba, “Birleştirici olacağız. Zaten şu an için birlik ve beraberlik içersindeyiz. Biz bunu daha da pekiştirip mesleğimizi, derneğimizi daha ileriye götürmeyi amaçlıyoruz. Eski yönetimlerimizin, diğer ağabey ve büyüklerimizin de yardım ve destekleri ile bunu başaracağımıza inanıyoruz” dedi.

Haluk Kaba’nın dün yaptığı açıklamada 17 Eylül Perşembe günü Eski Adliye Binası’nda bulunan dernek binasında saat 11.00’de yapılacak olan olağan genel kurul toplantısı için hazırladığı listede yönetim ve denetim kurulu asil adaylarının isimleri şöyle:

Asil Yönetim Kurulu Adayları: Haluk Kaba, Ali Sınmaz, Reyhan Öztürk, Mustafa Çelik, Üzeyir Eralp Batman, Egemen Lofçalı, Ahmet Oğuz

Denetim Kurulu Asil: Osman Kenan Baydar, İbrahim Erkan Yıldırıcı, Serdar Girgin.