HABER MERKEZİ

Keşan'da, Alparslan Türkeş Meydanı ve Cumhuriyet Meydanı'nda yaşanan araç trafiği yoğunluğunun önüne geçmek adına, Hastane Caddesi'nden Alparslan Türkeş Meydanı'na gidiş istikameti, Paşayiğit Caddesi, buradan da Şehitlik Caddesi'nden Önder Caddesi'ne çıkış olarak düzenlenmişti. Yapılan bu düzenleme, bazı kesimler tarafından aylarca konuşulmuş ve düzenlemenin eski haline getirilmesi istenirken, bazı kesimler de düzenlemenin yerinde olduğunu savunmuştu. Aradan uzunca bir süre geçerken, geçtiğimiz akşam saatlerinde, buradaki düzenlemeye son verildi ve Hastane Caddesi'nden Alparslan Türkeş Meydanı'na gidiş istikametinde bulunan plastik delinatörler sökülerek, trafik akışı direkt olarak sağlanmaya başlandı.

ŞEHİRİÇİ MİNİBÜSLER ŞEHİTLİK ANITI CADDESİ'NDEKİ DURAĞI KULLANACAK

Hastane Caddesi'nden Alparslan Türkeş Meydanı'na gidiş böylece direkt olarak yeniden bağlanırken, şehiriçi minibüslerin ise yine Şehitlik Caddesi'ni kullanacağı, bundaki nedenin ise düzenlemeyle burada yapılan minibüs durağının kullanılmaya devam etmesi gösterildi.

ALPARSLAN TÜRKEŞ MEYDANI'NDA DÜZENLEME

Uygulama yeniden eski haline dönerken, Alparslan Türkeş Meydanı'nda bir düzenleme yapılacağı bildirildi. Düzenleme kapsamında, meydanda bir kavşak oluşturulacağı, Önder Caddesi'nden Alparslan Türkeş Meydanı'na girişin, Atatürk Heykeli arkasında bulunan ara yoldan sağlanacağı kaydedildi.