HABER MERKEZİ

Helvacıoğlu, 1976 yılında mezun olduğu Keşan Kurtuluş İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek, öğrencilere karne hediyesi olarak diş fırçası ve diş macunu hediye etti.

AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç ve Kadın Kolları Başkanı Nuriye Altın ile birlikte, Kurtuluş İlkokulu öğrencileri ile karne gününde bir araya gelen Mustafa Helvacıoğlu, öğrencilerin karne mutluluğuna ortak oldu.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden ve hatıra fotoğrafı çekilen Helvacıoğlu; “Hepiniz çok büyük insanlar olacaksınız. Ailelerinize, vatana, millete ve insanlığa faydalı insanlar olacaksınız. Çok çalışacaksın, öğretmenlerin ve ailelerinizin sözünü dinleyin” diye konuştu.

Ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada da, mezun olduğu Kurtuluş İlkokulu’nda karne heyecanını öğrencilerle birlikte yaşadıklarını belirten Mustafa Helvacıoğlu; “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi; ‘İstikbal sizlersiniz’ sözünü unutmayarak, çocuklarımız için geleceğe emin adımlar ile yürüyeceğiz. Sadece belediyecilik yapmayacağız, eğitim de öncelikli görevimiz olacak. Yoğun bir ders ve sınav maratonun ardından artık dinlenme zamanı geldi. Notlar nasıl olursa olsun tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize sağlıklı, mutlu ve güzel bir yarıyıl tatili diliyoruz” şeklinde konuştu.

Mustafa Helvacıoğlu daha sonra, karnelerini alan öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi ve hepsine diş fırçası ve diş macunundan oluşan bir paket hediye etti.