AK Partili Edirne İl Genel Meclisi üyesi Hüseyin Boyalık, dün, Çobançeşme Köyü’nü ziyaret ederek, devam eden yol çalışmaları yerinde inceledi, yetkililerden bu konuda bilgi aldı

Saat 11.30 sıralarında köye gelen Boyalık’ı köy Muhtarı Soner Koşan tarafından karşılandı.

BOYALIK: KÖYLERİMİZİN EKSİKLİKLERİNİ GİDERİYORUZ

Çobançeşme Köyü’ndeki düzenleme çalışmalarının sürdüğünü belirten Hüseyin Boyalık, “Bununla ilgili yetkililer köyümüzde. Anayolun killer malzemesi şuanda döşeniyor. Çobançeşme Karasatı yolu düzgün bir şekilde yapılacak. Köy içerisindeki yollarda da ıslah çalışmaları devam ediyor. Geçtiğimiz yıl köyümüzün içerisinde bir kanalizasyon çalışması yapılmıştı. Bu noktada da yollarımız bozulmuştu. Eksiklikleri gideriyoruz. İnşallah köylerimiz daha iyi noktalara gelecek.  Amacımız kırsal kesime hizmet etmek. Köy camimiz de yapıldı. Caminin bahçe düzenlenmesi için üzerimize düşeni yapmaya hazırız ve çalışmalara başladık. Camimiz hayırseverlerin yardımlarıyla yapıldı ve bir taş koyandan Allah razı olsun. Önümüzdeki günlerde Sayın Bakanımız da camimizin açılışı için gelecek.” dedi.

KOŞAN: BAŞTA SAYIN VALİMİZ OLMAK ÜZERER EMEĞİ GEÇEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Daha sonra söz alan köy muhtarı Koşan, şunları söyledi: “Sayın Valimize, İl Genel Meclisi üyesi arkadaşlarımıza ve özel idare çalışanlarına, yapılan çalışmalardan ötürü teşekkür ediyorum. Çalışmalar son hızıyla devam ediyor. Köyümüzün eksikliklerini İl Genel Meclisi üyesi arkadaşlarımızla paylaşıyoruz.”

Köyde ikamet eden vatandaşlar da yapılan çalışmalardan ötürü Boyalık’a teşekkür etti.