İl Kadın Girişimciler Kurulu;  Kaymakam Uğur Kolsuz,  Uzunköprü TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akalın'ı ve Uzunköprü Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayhan Yıdırım’ı ziyaret ederek, kurul hakkında bilgiler verdiler.

Kurulun yeni dönem Başkanı  Elmas Aslan, başkan yardımcıları Berrin Tanyolaç, Leyla Çobanoğlu ve 12 üyesi ilk olarak Uzunköprü Kaymakamı Uğur Kolsuz'u ziyaret ederek, İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi hakkında bilgi vererek, kurulun tasarladığı projeleri anlattılar. Kurul Başkanı Elmas Aslan, iş dünyasında kadın sayısını arttıracak projeleri oluşturup, iş dünyasında  daha fazla yer almaları  için çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Trakya bölgesinin sorunlarının da görüşüldüğü ziyarette,Kaymakam Uğur Kolsuz  Kadın Girişimciler Kurulu'nun yapacağı  çalışmalara destek olacağını söyledi.

Kadın Girişimciler Kurulu, Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaretinde de Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akalın'la görüştü.  Uzunköprü TSO  Başkanı  Akalın,  Kadın Girişimciler Kurulu'nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kurulun Şubat ayı toplantılarını Uzunköprü'de  gerçekleştirdikleri için teşekkür etti. Akalın, Uzunköprü TSO tarafından  yapılan ve devam eden projeler, faaliyetler  ve bugüne kadar ilçe ekonomisine vermiş oldukları  destekler hakkında bilgi verdi.

Ziyaretlerin ardından İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi,  şubat ayı toplantısını Elmas Aslan Başkanlığında Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda yaptı.