İpsala SYDV (Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı) Mütevelli Heyeti’nde 2014 yılı faaliyet dönemi içinde görev yapacak muhtar üyeler ile sivil toplum kuruluşları temsilci üyesi için dün seçim yapıldı.

İpsala Ziraat Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ve saat 14.00’de başlayan toplantıda ilk olarak, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı söylendi. İpsala SYDV Müdürü Sevgi Çolak’ın nezaretinde yapılan seçimde muhtarlar bir önceki dönemde görev alan üyelerin yine bu görevlerine devam etmesi yönünde görüş belirttiler.

Daha sonra köy muhtarlıkları ile merkez mahalle ve belde mahalle muhtarlıkları olmak üzere 2 kategoride yapılan seçimde, belde ve merkez mahalle muhtarlığı temsilciliğine Sultan Beldesi Atatürk Mahallesi Muhtarı Ahmet Kılıç, köy muhtarlıkları temsilciliğine de Paşaköy Muhtarı Cevat Baş, oybirliği ile seçildiler.

STK TEMSİLCİSİ SEÇİMİ

İpsala SYDV STK (Sivil Toplum Kuruluşları) üye seçimine ise İpsala Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ege tek aday olarak katıldı. STK temsilcilerinin açık oylaması ile İbrahim Ege 2014 yılı için İpsala Kaymakamlığı SYDV Mütevelli heyetine seçilmiş oldu.

ÇOLAK TEŞEKKÜR ETTİ

Seçimin ardından Çolak, toplantıya katılanlara teşekkür ederek, seçilen üyelere başarılar diledi.