İpsala’da 19 blok ve 304 hanenin bulunduğu Bozkurt mahallesindeki TOKİ konutları yönetimi aidatlarını ödemeyen 130 kişiyi icraya vereceğini duyurdu.

Üyelerine gönderdiği mektupta yaşadıkları sıkıntıları anlatan TOKİ yönetimi, TOKİ’nin büyük bir borç yükünün altında olduğunu, bu borcun eski yönetimlerden kendilerine kaldığını ve bugünlere güç şartlar altında kaldıklarını ifade ettiler.

AİDATLARI ZAMANINDA ÖDEYİN

TOKİ Yönetimi üyelerine gönderdiği mektupta, “Ülkemiz ortalamasının çok altında bir aidat ile hizmet verebildiğimiz şu günlerde tüm üyelerimizin aidatlarını zamanında ödemeleri gerektiğini defalarca anlatmamıza rağmen duyarsız kalınarak her ay ortalama 170 kişinin aidat yatırdığı yaklaşık 130 kişinin de ödeme yapmadığı, haliyle bu parayla ne kömürcüye olan borcumuzu ödeyebiliyor, ne de diğer giderlerimizi karşılayabiliyoruz. Bir müddetten beri elektriklerimizin kesilmesi problemini yaşıyor, maaşlarını zamanında alamayan personelimizin de huzursuzluğu bizleri de sıkıntıya sokuyor” denildi.

DOSYALAR AVUKATTA

TOKİ yönetimi mektubunda 2 ay aidatını ödemeyenlerin listesini avukata teslim ettiklerini ve kısa zamanda icra işlemlerini başlatacaklarını ifade ettiler.