SONGÜL KONAR

İstek konuşmasında, “Otobüs durağı ile ilgili talepler doğru taleplerdir. Biz bununla alakalı zaten bir çalışma içerisindeydik. Bu güne kadar beklememizin sebebi, durağı belediyenin veya bizim yapacağımız konusunda olan görüşmelerdi. Belediyede zaten kendisinin böyle bir şey yapacağını her zaman beyan etti, sorun yok bu konuda. Biz kendimiz buraya güzel bir durak oturtmaya planlıyorduk,” dedi.

“BENDİS AVM BÖLGE İNSANIMIZIN GÖNLÜNE TAHT KURMUŞ”

Medyada çıkan bu haber için mutluluk duyduğunu belirten İstek, konuşmasına şöyle devam etti: “Demek ki Bendis AVM bölge insanımızın gönlüne taht kurmuş, buradaki öneriler, eksiklikler vatandaşın dikkatini çekmiş. Bu benim hoşuma gitti, çok güzel bir durum. Bendis kurulana kadar bizim projemizdi, şimdi Keşan’a ve bölgeye mal olmuş bir proje. Konuşmalarımızda her zaman bu bölgenin bir değeridir diyorduk. Vatandaş bunu sahiplendirmek suretiyle buradaki durak meselesinin eksikliğini dile getirmiş. Bunun gibi ve bundan sonra, çalışan işletmelerin içerisinde yenilenmesi gereken veya eksikliği olan, ihtiyaç olan ya da bundan sonraki süreçte ihtiyaç olabilecek şeyler ortaya çıkacaktır. Bunlar bizim fark ettiğimiz takdirde bir an önce mutlaka yapılacak. Ama bizimde gözümüzden kaçmış şeyler olabilir. Bu konuda bölge insanımızın yaklaşımına ve hassasiyetine kesinlikle önem veriyoruz.”

“VATANDAŞIN GÖRÜŞÜNE KESİNLİKLE YER VERİLECEK”

Vatandaş ve AVM için güzel bir çalışma başlattıklarını belirten İstek, “Bu çalışmayla Bendis AVM’yi bir anlamda beraber yönetelim gibi bir proje oldu. WhatsApp hattı numaramız var, bu hatta Bendis AVM içerisindeki öneriler ile alakalı vatandaşın görüşüne kesinlikle yer verilecek. Eksiklik gördüğünüz veya olmasını düşündüğünüz bir proje aklınıza geldiğinde bize ulaşıp, fikirlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. 0532 449 56 78 numarasından bize mesajlarını ulaştırabilirler,” şeklinde konuştu.

“BÖLGEMİZ İÇİN HER ZAMAN EN GÜZELİNİ YAPMAK NİYETİNDEYİZ”

Alışveriş merkezinin yoğun ilgi ile karşılaştığını belirten Aydın İstek, konuşmalarını şöyle sonlandırdı: “Bölgemiz için her zaman en güzelini yapmak niyetindeyiz. Gelibolu, Uzunköprü, Malkara, Şarköy, Enez, İpsala kısacası bütün bölgeden yoğun ilgi ile karşılaştı. Keşan merkezi ve kendimiz adına sevindirici bir durum. Biliyorsunuz ilk çekilişimizi yaptığımızda Edirne’ye çıkmıştı. Bunu başından beri söylüyorduk dışarıdan çok fazla insan geliyor, bu bunun işaretiydi. İkinci çekilişimizde Gelibolu’dan bir vatandaşa çıktı. Burası bölgenin çekim merkezi olmuş durumda. Bu kadar güzel idare edilen bir işletmeyi ufak tefek eksikliklerle sıkıntıya düşürmemiz mümkün değildir. Bu konulara daha da hassas davranacağız. Bendis’i beraber yönetmek adına, bölge insanımızın bize WhatsApp hattından önerilirini söylemelerini rica ederiz.”