Fenalaşması sonucu Keşan Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavi gören Kaptan Mehmet Erol (58), önceki akşam kurtarılamayarak hayatını kaybetti. İddiaya göre, yaklaşık iki hafta önce Muhtar Ali Çevikel Caddesi üzerinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı fenalaşan, Mehmet Erol çağrılan ambulansla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Hayati tehlikesi süren Erol, tedavi gördüğü yoğun bakım ünitesinde önceki akşam hayatını kaybetti. Mehmet Erol’un cenazesi ölümünün şüpheli görülmesi üzerine hastane morgunda nöbetçi Cumhuriyet savcısı ve polisin incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Erol’un ölüm sebebinin otopsi raporu sonucu netlik kazanacağı bildirildi.

TOPRAĞA VERİLDİ

Yakınları tarafından İstanbul Adli Tıp Kurumu’ndan alınan Mehmet Erol’un cenazesi, dün ikindi vakti Yörüker Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Enez Yolu Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi halkından Stat Emeklisi ve Yörük Taksi Durağı Kurucu Üyesi olan Kaptan lakaplı Mehmet Erol, Merhum İbrahim ve Fatma Erol'un oğlu, Merhum Sezai Erol ve Kaptan Ahmet Erol'un kardeşleri, belediye emeklisi Hasan Şenay ve Kaportacı Ergin Erol'un ağabeyleri, Hatice Erol'un eşi, Ufuk ve Uğur Erol'un babası idi. Merhum’a Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.