Keşan Kent Konseyi Yürütme Kurulu dün Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Necmettin Baygül ve üyeler saat 15.00 sıralarında Özcan’a makamında nezaket ziyaretinde bulundular.

ÇALIŞMA GRUPLARININ OLUŞTURULMASI ÇOK ÖNEMLİ

Ziyaret nedeniyle Keşan Kent Konseyi başkan ve üyelerine teşekkür eden Özcan “Yeni seçilen kent konseyimiz ilçemize hayırlı olsun. Kent konseyinin kurumsal olması çok önemli. Bugüne kadar bunu gerçekleştiremedik. Burada esas olan kent konseyi yönetimine girmekten ziyade yönetim kurulunun haricinde birçok ta çalışma grubu var. Bunlar kağıt üzerinde varda fiiliyatta da oluşturmamız gerekiyor. Kurumsal olmayı başarmalıyız. Ben yeni seçilen tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.” dedi.

BAYGÜL: LOGO YARIŞMASI AÇACAĞIZ

Kent Konseyi Başkanı Baygül ilk olarak Keşan Kent Konseyi’nin bir logosunun olmadığına değinerek önümüzdeki en kısa süre içinde “Keşan Kent Konseyi Logosunu Arıyor” sloganıyla bir yarışma açacaklarını bildirdi. Başkan Özcan’ın sözlerini dikkate aldıklarını ve bu yönde de çalışma içinde olacaklarını söyleyen Baygül, “Bu amaçla ilçemizdeki tüm siyasi partileri, sivil toplum kuruluşlarını bu işin içine dâhil edip onlarla birlikte bu işi götürmek istiyoruz. Bunun için önümüzdeki günlerde gerekli olan ziyaretlere ve çalışmalara başlayacağız” diye konuştu.

Yürütme Kurulu Üyesi Hasan Karagöz de 1,5 ay sonra seçimsiz tekrar bir genel kurul olacağını ve Kent Konseyi Yönergesi’nin hazırlanarak tüm üyelerin onayına sunulacağını, ayrıca çalışma gruplarının ve meclislerin oluşturulacağını belirtti.