HÜSEYİN ÜNSAL YÜCEL

Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ve Keşan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Keşan Şoförler ve Otomobilciler Odası yetkililerinin de katılımıyla şehir içindeki bazı minibüs duraklarında denetim gerçekleştirdi. Ekipler, durdurdukları minibüs ve taksilerde koronavirüs tedbirlerine uyulup uyulmadığını denetledi. Polis ve zabıta ekipleri minibüs ve taksilerdeki yolcuları da kontrol ederek, tedbirlere ilişkin bilgilendirdi.

KONTROLLERDE BİR SORUNLA KARŞILAŞMADIK

Keşan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mahmut Demirkan, koronavirüs tedbirleri kapsamında denetimlerin sıklaştırıldığını belirterek, "Hem maske, hem sosyal mesafe hem de araçlarda dezenfektan bulunup bulunmadığını kontrol ediyoruz. Toplu taşıma yapan araçlarda denetimlerimiz sürekli devam edecek. Şu ana kadar yaptığımız kontrollerde bir sorunla karşılaşmadık. Gayet iyi ve düzgün. Yolcular da maske takarak, mesafe kuralına uyuyor. Bu nedenle hem halkımıza hem de sürücülere teşekkür ediyorum" dedi.

HERKES MASKESİYLE MİNİBÜSE BİNİYOR

Yolcu minibüsü şoförü Sebahattin Büyük de, yapılan denetimlerden memnun olduklarını ifade ederek, "Denetimler her gün oluyor. Bizde kurallara uyuyoruz. Vatandaşlar da kurallara uyuyor. Daha önce bazı sıkıntılar yaşanıyordu. Ama şu an herkes maskesiyle minibüse biniyor. Binmeyen olursa da uyarıyoruz" diye konuştu.