Keşan Esnaf ve Sanatkârları Odaları’nın dün yaptığı yazılı açıklamayla, Keşan'da hizmet veren yedi Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Keşan Sağlık Grup Başkanlığı, 7-8 Nisan 2015 tarihinde Köşk Düğün Salonunda, Edirne’den gelecek doktor ve sağlık sorumluları nezaretinde, kan verme kampanyası düzenleyeceğini duyurdu.

Keşan Esnaf ve Sanatkârları Odaları’ndan yapılan açıklama şöyle:

“Sağlıklı olan bütün esnaflarımız yanında çalışanları, hanımları kamu kurum ve kuruluşları velhasıl Keşan’da bölgemizde bulunan erkek ve bayanları kan vermeye bekliyoruz.

Sağlıklı bir insan en az yılda bir ünite kan vermesi kendi sağlığı açısından bir ihtiyaçtır.

Biz Keşan esnaf ve sanatkârları odaları olarak, sağlıklı her insanımızı bu kan verme kampanyamıza bekliyoruz. Unutmayalım ki verdiğimiz her ünite kan kurtarılan bir candır.

Biz Keşanlıların bu kan verme kampanyasına duyarsız kalmayacağımızı biliyoruz.

Unutmayalım ki bir gün olur bize veya en sevdiğimize, yakınımıza bir ünite kan lazım olabilir.

Kan verme kampanyamız 7-8 Nisan günleri sabah saat 10.00’da başlayıp akşam 19.00 saatleri arasında sağlık sorumluları nezaretinde köşk düğün salonunda devam edecektir.

Kan verme kampanyasına, Köşk Düğün Salonunu ücret siz olarak tahsis eden Keşan Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Özcan’a kan veren esnaflarımız ve halkımız adına teşekkür ediyoruz.”