Keşan Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Toplantısı dün yapıldı. Toplantı sonrası Kaymakam Bekir Dınkırcı ve Encümen üyeleri; İl Özel İdaresi Keşan Bakım Evi inşaatı ve Küçükdoğanca Köyü yol yapım çalışmasını yerinde inceledi.

Saat 14.00’te Keşan Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda Kaymakam Bekir Dınkırcı başkanlığında yapılan toplantıya, İl Genel Meclisi üyeleri Mustafa Serbes ve Sebahattin Karaman, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdür Vekili Metin Öztoprak, Şabanmera Köyü Muhtarı Mustafa Çetinel, Küçükdoğanca Köyü Muhtarı Hüseyin Soran katıldı.

Toplantıda, Yerlisu Köyü 50 m3 gömme su deposu onarımı, terfi binası terfi hattı ve enerji nakil hattı işi, muhasebe yazılım sözleşmesinin yenilenmesi, malzeme alımı, içme ve kullanma suyu grubu depolarında oluşan elektrik arızalarının giderilmesi, akaryakıt alımı, motopompa sarımı ve montaj işi, klor makinesi alımı gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Toplantıdan sonra Kaymakam ve encümen üyeleri, İl Özel İdaresi Keşan Bakım Evi’ne geçerek, yeni yerinde incelemelerde bulundu. Şantiye Sorumlusu Esat Avcu ve firma yetkilileri tarafından devam eden iş ve işlemlerle ilgili bilgiler verildi.

Dınkırcı ve beraberindekiler Bakımevinin ardından Küçükdoğanca Köyü yoluna geçti. Burada yetkililer tarafından çalışmalar hakkında Dınkırcı’ya bilgiler verildi. İl Özel İdaresi ekiplerinin çalışmaları yerinde görüldü. 

Dınkırcı yaptığı açıklamada, yolun uzun ömürlü olması açısından altyapısının, su ve benzeri etkenlere kaşı özellikle güçlendirilmesinin önemli olduğunu belirtti.