Zeytinburnu 5. Cumhuriyet Koşusu’nda takım olarak 3’üncü olan Keşan Masterleri Atletizm Grubu dün, Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarı Bayram Ali Kalfalar ile birlikte, Kaymakam Bekir Dınkırcı’yı ve Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ı makamında ziyaret etti.

Keşan Masterleri ilk olarak Kaymakam Bekir Dınkırcı’yı saat 15.30’da ziyaret etti.

Keşan Masterleri Atletizm Grup üyeleri, Mehmet Altınışık, Şevket Kırık, Hasan Topaloğlu, Murat Altınışık, Bülent Buruk, Ahmet Tek ve Hasan Tek, İstanbul Zeytinburnu’nda 27 Ekim 2013 tarihinde düzenlenen 5. Cumhuriyet Koşusu’nda takım olarak 3’üncü olduklarını ve 3’üncülük kupası ile Kaymakam Bekir Dınkırcı’yı ziyaret ettiklerini belirttiler.

Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, “Keşan Masterleri Atletizm Grup üyelerini elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Gençlerimizin spora yönlenmesi konusunda bizler her zaman imkânlar ölçüsünde sporcularımızı ve sportif faaliyetleri desteklemeye devam edeceğiz.

Keşan Masterleri Atletizm Grubu’nun bundan sonraki organizasyonlarda daha başarılı olacağına inanıyorum. Başarılarının devamını diliyorum.” dedi.


ÖZCAN’A ZİYARET

Keşan Masterleri Grubu, saat 16.45 sıralarında  da Belediye’ye giderek Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ı makamında ziyaret etti.

Keşan Atletizm Grubu Sözcüsü Mehmet Altınışık, Keşan Atatürk Stadı Çim Sahası’ndan daha etkili bir şekilde yararlanmaları için Başkan Özcan’dan destek istedi.

İstanbul’da yapılacak Avrasya Maratonu’na hazırlandıklarını dile getiren Altınışık, “Sporun içine gençleri çekmek istiyoruz. İlk hedefimiz gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak. Eğer destek verilirse Keşan’da ciddi bir potansiyel var. Bu potansiyel değerlendirilmeli.” dedi.

Altınışık, spor yapan insanın hem ruhen hem de bedenen çok sağlıklı olacağına vurgu yaptı.

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan da ziyaret nedeniyle teşekkür etti, spora destek veren bir belediye olduklarını aktardı ve gruba destek vereceklerini dile getirdi.

Kalfalar da atletizmde derece alan ve ilgi gören Hasan ve Ahmet Tek gibi öğrencilerin önemli bir rol model olduğunu, bu gibi gençlerin desteklenmesi halinde arkadan yetişen neslin de spora yönelmesinin çok kolay olacağını ifade etti.