Hayırsever Ruhsar Saltık’ın bağışladığı 11 tekerlekli sandalye ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı

Keşan Ortopedik Engelliler Derneği yönetimi dün yapılan tekerlekli sandalye bağışı ile hem sevindi  hem de bu sandalyeleri aynı gün ihtiyaç sahibi engellilere dağıtarak onları sevindirdi.

Keşanlı işadamı Hamdi Saltık’ın eşi Ruhsar Saltık’ın Keşan Ortopedik Engelliler Derneği’ne bağışladığı 11 tekerlekli sandalye için dün kısa bir teslimat töreni yapıldı.

Sat 11.00’de Keşan Ortopedik Engelliler Derneği Parkı’nda gerçekleştirilen törene, tekerlekli sandalyeleri bağışlayan Ruhsar Saltık, eşi Hamdi Saltık, oğulları Tolga Saltık, Dernek Başkanı Taner Aykut, bazı yönetim kurulu üyeleri ve ihtiyaç sahibi engelliler ile onların yakınları katıldı.

SALTIK: HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM

Teslimattan önce kısa bir konuşma yapan Ruhsar Saltık,  “Sevgili kardeşlerim” diyerek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü: “Hepimiz birer engelli adayıyız. Yarın başımıza ne gelecek bilmiyoruz. Benim yıllardır böyle bir yardımda bulunma düşüncem vardı. Bu konuyu eşim ve çocuklarımla paylaştığım zaman çok mutlu oldular ve desteklediler.  Bu yardımımızın içinde bulunduğumuz şu mubarek günlere denk gelmesi bizleri ayrıca sevindirdi. Bize bu mutluluğu yaşamamıza vesile olan dernek başkanı ve yönetimine teşekkür ediyorum. Bizleri engelli ve ihtiyaç sahibi çocuklarımızla ve kardeşlerimizle buluşturdular. Engelli kardeşlerim, dilerim bu tekerlekli sandalyelerle hayatınız biraz daha rahatlar. Sandalyelerinizi sağlıkla, mutlulukla kullanmanızı temenni ediyorum. Hepinize hayırlı Ramazan’lar diliyorum. Hepinizi çok seviyorum” dedi.

AYKUT, TEŞEKKÜR PLAKETİ VERDİ

Dernek Başkanı Taner Aykut da yaptığı konuşmada hayırsever Ruhsar Saltık’a ve ailesine çok teşekkür ederek bu davranışın kendilerini ve üyelerini çok sevindirdiğini söyledi.  Aykut, ayrıca Ruhsar Saltık’a derneğin bir teşekkür plaketini de verdi.

Daha sonra tekerlekli sandalyeler ihtiyaç sahibi engellilere dağıtıldı. Engelli yakınları da yaptıkları kısa açıklamalarda hem dernek yönetimine hem de hayırsever Ruhsar Saltık ve ailesine çok teşekkür ettiklerini ifade ettiler.