Keşan TSO Kadın Girişimciler Komite Üyeleri, Keşan Kipa Aile Kulübü’nün düzenlediği “Kadına Şiddete Hayır” programına katılarak, burada kadına yönelik şiddet olaylarına dikkat çekerken, Keşan TSO Genç Girişimcileri ise aynı saatlerde genç girişimci oda üyelerinin işyerlerine konuk oldular ve yeni dönemde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulundular.

Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Kadın Girişimciler Komitesi Yönetim Kurulu Üyesi Sevtap Engin ve Genel Sekreter Erdem Başak’tan oluşan heyet ise, sağlık sektöründe faaliyetlerini sürdüren oda üyelerinin sektör sorunlarını dinledi, Keşan TSO Hukuk Danışmanı Av. Aylin Arıkan ve KOSGEB Temsilcisi Seda Havale ise oda tarafından düzenlenen “İyi Hijyen Uygulama Eğitimi”nin sertifikalarının fırıncı üyelere dağıtımını başlattı.

GENÇ GİRİŞİMCİ

ZİYARETLERİ

Saat 14.00’TE başlayan ziyaretlere, Genç Girişimciler Komitesi Yönetim Kurulu Başkanı Olgaç Çelik, Başkan Yardımcısı Murat Arıkan, Yönetim Kurulu Üyeleri Bora Ecevit Göksel, Kadir Mutaf ve Mustafa Mandıra katıldı.

Genç Girişimci üyeler Gökhan Öztokuç, Cemal Engerek ve Caner Kayar’ı işyerlerinde ziyaret eden Genç Girişimciler Komite Üyeleri, yeni dönemde komite olarak yapılacak çalışmaların belirlendiğini ve bu kapsamda genç girişimci üyelerin iş yerlerini ziyaret ederek öneri ve görüşleri paylaştıklarını dile getirdiler.

SERTİFİKA DAĞITIMI

Keşan TSO Hukuk Danışmanı Av. Aylin Arıkan ve KOSGEB Temsilcisi Seda Havale, oda tarafından düzenlenen “İyi Hijyen Uygulamaları Eğitimi”nin sertifikalarını fırıncı üyelere dağıtımını başlattı.

Saat 15.00’te fırıncı üye işyerlerini ziyaret ederek eğitim sertifikalarını işletme sahiplerine teslim eden oda yetkilileri, işyeri sahiplerinden gelen talep üzerine iyi hijyen uygulamaları eğitimlerinin ve mesleki diğer eğitimlerin de açılması için çalışmaların devam ettiğini dile getirdiler.

SAĞLIK SEKTÖRÜ

Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Kadın Girişimciler Yönetim Kurulu üyesi Sevtap Engin ve Genel Sekreter Erdem Başak’tan oluşan heyet, sağlık sektöründe faaliyet gösteren oda üyeleri Veteriner Hekim Dilek Yılmaz, Veteriner Hekim Oktay Küçük, Diş Hekimi Mustafa Baş ve Saros Sağlık Hizmetleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Kef, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Haydar Yıldırım ve Mustafa Turgay Tuncelli’yi ziyaret ederek sektör sorunlarını paylaştı.