Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (Keşan TSO) Kadın Girişimciler Komitesi ile B-Fit Keşan Yaşam ve Spor Merkezi iş birliğiyle düzenlenen Anneler Günü etkinliği, 11 Mayıs 2013 Cuma günü gerçekleştirildi.

Saat 20.45 sıralarında başlayan etkinliğe, Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Kadın Girişimciler Komitesi Başkanı Berrin Tanyolaç ile yönetim kurulu üyeleri, B-Fit Keşan Yaşam ve Spor Merkezi sahibi Emine Günay ve çok sayıda kadın davetli katıldı.

Keşan TSO Hukuk Danışmanı Av. Aylin Arıkan sunumunda gerçekleştirilen etkinliğin açış konuşmasını yapan Emine Günay, geceye destek vermekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, katılımcılara teşekkür etti.

Berrin Tanyolaç da, katılımcılara “Hoş geldiniz” diyerek, “Sizlerle bu anlamlı günü kutlamak ve bir arada olmak çok keyifli. Her sene kutladığımız bu güne o yüce varlığın, yani annenizin, dizinde, kucağında ulaşmışsanız ne mutlu size.  Hayatta iken annelerimizin kadrini, kıymetini bilelim ve mümkünse her zaman fiziksel olarak olmasa bile manevi olarak beraber olalım.”  dedi.

Mustafa Helvacıoğlu ise bu gecenin, hem sosyal hem de anlamlı bir gece olduğunu ifade ederek, “Sosyal olarak çocukları sevindiriyorsunuz. Çünkü onlar sizin de çocuklarınız. Anlamlı akşam, Anneler Günü olduğu için kendinize değer veriyorsunuz. Bu akşam çok anlamlı bir şey yaparak yılın annesini de seçmişsiniz. Anneler hepimizin hayatında en değerli ve kutsal varlıklardır.” dedi.

Konuşmaların ardından, yılın annesi seçilen Yusuf Çapraz Anadolu Lisesi 12'nci sınıf öğrencisi 19 yaşındaki bedensel engelli Murat Can Çiçek’in annesi Nilgün Çiçek’e "Yılın Annesi Plaketi" verildi.

Keşan TSO Kadın Girişimciler Komitesi'nin "Çocukları Sevindirmeye Enez'den Başlıyoruz" adlı kampanya kapsamında katılımcılar geceye katılırken bir çok oyuncağı Çocuk Esirgeme Kurumu ve bölgede ihtiyacı olan çocuklara dağıtılmak üzere görevlilere teslim etti.

Etkinlik, canlı müzik eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerinde sona erdi.