Yeni dönem meslek komitesi başkanları ilk toplantılarını Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirdi. Toplantılar saat 16.00'da başladı.

meslek komitesi başkanları ile biraraya gelen Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, yaptığı konuşmada komite yapısıyla ilgili bilgi vererek şunları kaydetti: “Bu gün 14 grubumuzun yeni dönem komite başkanları ile biraradayız. Odamızın komite yapısını on günlük bir çalışma sonucunda oluşturmuş bulunuyoruz. Bu süreçte her meslek grubu kendi komitesini oluşturduktan sonra kendi aralarında toplanarak komite başkanlarını belirledi. Bu gün 14 Meslek grubu başkanlarımız ile yeni dönemin ilk komite toplantısını gerçekleştiriyoruz. Toplantımızda birinci gündemimiz, her komite başkanımız kendi komitesi ile birlikte ayda bir kez toplantı yapacak. Toplantımızda bir diğer gündemimiz ise komite üyelerinin ve komite başkanlarının görevlerini konuşacağız. Ayrıca komite başkanlarımızı 30 Mayıs tarihinde saat 19.30'da yapacağımız önceki ve yeni dönem meclisimizin devir teslim törenine davet ettik. Bu konuda da kendilerinin görüşlerini alacağız.”

Komite Başkanları ile yapılan toplantı gündem maddelerinin kararlaştırılması ve yapılacak çalışmaların görüşülmesi ile sona erdi.

14 meslek Komitesinin başkanları ise şu isimlerden oluştu:

1’inci Grup Meslek Komitesi Başkanı Orhan Köroğlu, 2’nci Grup Meslek Komitesi Başkanı Yakup Balcı, 3’üncü Grup Meslek Komitesi Başkanı Hüseyin Cinoğlu, 4’üncü Grup Meslek Komitesi Başkanı Yücel Günay, 5’inci Grup Meslek Komitesi Başkanı Umut Baltan, 6’ncı Grup Meslek Komitesi Başkanı Göksel Aktaş, 7’inci Grup Meslek Komitesi Başkanı Mesut Arıkan, 8’inci Grup Meslek Komitesi Başkanı Mustafa Narcu, 9’uncu Grup Meslek Komitesi Başkanı Abdi Kösem, 10’uncu Grup Meslek Komitesi Başkanı Berna Tanyolaç, 11’inci Grup Meslek Komitesi Başkanı Yener Şimşek, 12’nci Grup Meslek Komitesi Başkanı Volkan Uğurlu, 13’üncü Grup Meslek Komitesi Başkanı Davut Aydın, 14’üncü Grup Meslek Komitesi Başkanı Cengiz Tanman.