Keşan TSO’da (Ticaret ve Sanayi Odası) dün,  sahibinin Keşanlı olduğu kaydedilen HRWM İnsan Kaynakları ve Yönetim Danışmanlığı şirketi ile Keşan TSO üyelerinin eğitim ve eleman ihtiyaçlarını karşılamak için protokol imzaladı.

Saat 15.30 sıralarında, Keşan TSO Yönetim Kurulu Toplantı Salonu’nda başlayan imza törenine; Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Başkan yardımcısı Selahaddin Uyulgan, Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Şapçı ve Kadir Mutaf ile HRWM İnsan Kaynakları ve Yönetim Danışmanlığı şirketi sahibi Okşan Algur katıldı. Törende söz alan Algur, kendisinin Keşanlı olduğunu dile getirerek, Keşan’daki işverenlere İstanbul’dan, gerek eğitim, gerekse eleman ihtiyacı konusunda destek verebilecek olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu söyledi ve Keşan TSO’ya teşekkür etti.

HELVACIOĞLU:  EĞİTİMLERE BU FİRMA İLE DEVAM EDECEĞİZ

Daha sonra söz alan Helvacıoğlu, İstanbul’da, kadın girişimciliği ile öne çıkan Okşan Algur’un, danışmanlık firmasıyla hizmet verdiğini dile getirerek, Keşan TSO olarak Algur ile 3 ana başlık içeren bir protokol imzaladıklarını söyledi. Yaz mevsimi sonunda, Keşan TSO üyesi firmalar ile eğitim adına insan kaynakları danışmanlığı, yönetim danışmanlığı, yine iletişim, satış teknikleri, liderlik, etkin yöneticilik, koçluk, zaman ve stres yönetimi, kişisel gelişim ve yaşam koçluğu gibi konularında danışmanlık hizmeti vermek için çalışma başlatacaklarını belirtti. Mustafa Helvacıoğlu, “Firmaların markalaşması, yenidünya düzenine ayak uydurabilmesi, rekabet edebilmesi, ayakta durabilmesi, daha güçlenmesi ve verimli olabilmesi için eğitimlerine bu firmamız ile birlikte hareket edeceğiz. Bu konuda üye firmamız, Keşan TSO ve Danışmanlık Firması olarak üçlü hareket edeceğiz.” dedi.

TRAKYA’DA BULUNAN 24 ODA VE BORSA İLE İLETİŞİM İÇİNDE OLACAĞIZ

Keşan, İpsala ve Enez bölgesinde iş arayanlara, bu firma aracılığı ile iş bulma konusunda destek olunacağını bildiren Helvacıoğlu, şunları söyledi; “Danışmanlık hizmetleri kapsamında, iş arayan kişilerin yanı sıra eleman arayan ve aradığı kalifiyedeki elemanı bölgede bulamayan Keşan TSO üyesi firmalara da İstanbul’da firma tarafından destek verilecek. Danışmanlık firmasının İstanbul’da olması, Trakya açısından önemli. Trakya’da bulunan 24 oda ve borsa ile iletişim içerisinde olacağız. Sadece Keşan, Enez ve İpsala değil, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası üzerinden bütün Trakya’daki iş adamlarına, iş camiasına da eğitimler vermek için yolculuğa çıkıyoruz. Bu başarı hikâyesini birlikte yazacağız. İstanbul’da bir danışma firmamızın ve bir ofisimizin olması, bizleri memnun edecek.”