HABER MERKEZİ

Keşan TSO’nun 1 Nisan 2018 tarihinde yapılan organ seçimlerinin ardından göreve gelen Yönetim Kurulu Üyeleri; 10 Nisan 2018 Salı günü Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı’nın başkanlığında toplanarak kendi aralarında gerçekleştirdikleri seçim ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılarını ve Yönetim Kurulu Sayman Üyesini belirledi.

Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sevtap Engin, Murat Yaşar Arıkan, Kadir  Mutaf, Yusuf Cemil Çakıcı, Mustafa İşçimen, Selçuk Ataklı, Cüneyt Yüksekdağ ve Uğurcan Urgan’ın hazır bulunduğu Yönetim Kurulu görev dağılımı seçiminde, Murat Arıkan ve Ahmet Kadir Mutaf Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Yusuf Cemil Çakıcı ise Yönetim Kurulu Sayman Üyeliği görevine seçildi.

Keşan TSO Meclisi de, 11 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirilen ilk meclis toplantısında Meclis Başkanı, Meclis Başkan Yardımcıları ve Meclis Katip Üyesi ile birlikte Hesapları İnceleme Komisyonu Üyelerini belirledi.

Seçimde, Meclis Başkanlığına Orkun Özkaya, Meclis Başkan Yardımcılığına Cahit Mercan ile Ahmet Güven Güner ve Meclis Katip Üyeliğine de Hüseyin Cinoğlu getirildi.

Hesapları İnceleme Komisyonunun da belirlendiği Meclis Toplantısında 5 kişilik komisyonda görev alacak isimler ise şu şekilde: M. Ekrem Şanlı, Ayhan Gevrek, Evren Yörük, Ertan Sağoğlu ve Gürcan Özkul.  

Keşan TSO Meclis Üyeleri görev dağılımlarının ardından verdikleri mesajda, sonuçların bölge ve oda üyeleri için hayırlı olması dileklerinde bulundu.