SONGÜL KONAR

Çamlıca İlkokulu - Ortaokulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine, Keşan Kaymakamı Nuri Özder, Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Saz, eğitimciler, öğrenciler ile veliler katıldı. Karne töreni saat 10.30’da başladı.

Özder, Saz ve okul idarecileri 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönemi’nin sona ermesi nedeniyle öğrencilere karnelerini dağıttı. Karnelerini alan minik öğrenciler, büyük bir sevinç ve heyecan içerisinde olduklarını dile getirerek, yarıyıl tatili ile ilgili planlarını anlattı.

Keşan Kaymakamı Nuri Özder, sorunsuz bir dönem geçirdiklerini dile getirdi ve öğrencilere bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

İlhan Saz ise başarılı bir dönem geçirdiklerini belirterek, “Sevgili öğrenciler, bir dönemin daha sonuna gelmenin mutluluğunu ve karne almanın heyecanını yaşadığınızı biliyorum. Her şeyden önce sizlerin, anne-baba ve öğretmenleriniz için ne kadar değerli olduğunuzu bilmenizi isterim. Bu tatil döneminde öncelikle dinlenmenizi, bunun yanında kitap okuma, çeşitli sportif, kültürel ve sosyal faaliyetler ile kendinizi geliştirecek etkinliklerde bulunmanızı ve böylelikle ikinci dönemine daha enerjik ve umut dolu bir başlangıç yapmanızı ümit ediyorum. Değerli anne ve babalar; çocuklarınızın üzerinde ne kadar emeklerinizin olduğunu biliyoruz. Çocuklarınıza olumsuz söz ve niteleme içeren bir değerlendirme yapmak ve onları arkadaşlarıyla kıyaslamak çocuklar üzerinde farklı etkiler oluşturabilir. Yarıyıl tatilinin ailece kaliteli zaman geçirmek için önemli bir fırsat olduğunu da unutmayalım. Kıymetli öğretmen arkadaşlarım, eğitim öğretim faaliyetlerinin yürütülmesinde ilçemizin başarı seviyesinin artırılmasında göstermiş olduğunuz gayretli ve özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Öğretmen ve öğrencilerimize sağlıklı, mutlu ve gönüllerince geçirecekleri bir yarıyıl tatili diliyorum.” dedi.

2’NCİ DÖNEM 4 ŞUBAT’TA BAŞLAYACAK

4 Şubat 2019 Pazartesi günü başlayacak olan 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı, ikinci dönemi 14 Haziran 2019 Cuma günü sona erecek.