SONGÜL KONAR

26 Şubat 2019 Salı günü AK Parti teşkilatıyla Cumhurbaşkanının doğum gününü kutladıklarını belirten Kılınç, “Keşan AK Parti ilçe yönetimi olarak cumhurbaşkanının 65. Yaş gününü kutladık. Bununla ilgili bir organizasyon yaptık. Cumhur ittifakı ile çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi.

“GÜCÜMÜZE GÜÇ KATTIK”

Türkiye’de olan cumhur ittifakının çok iyi gittiğini ve devletin yatırımlarından bahseden Kılınç, sözlerine şöyle devam etti: “Cumhur ittifakı Edirne merkezde Keşan’da çok güzel oldu. Çalışmalarımız çok hızlı bir şekilde devam ediyor, çok güzel uyum içerisinde olduk. Keşan’ da herkes bunu bekliyordu. Türkiye’de beraber hareket ediyoruz, Keşan’da da olması gerekti. Gücümüze güç kattık. Cumhur ittifakı adı altında MHP’deki arkadaşlarımız bir hafta önce aramıza katıldı, şu anda hep birlikte sahadayız, her gün çalışmalarımızı yapıyoruz. Güzel şeyler olmasını istiyoruz, devletimizin güzel yatırımları oldu. Devlet hastanesi, yolları, gençlik merkezi bunlar büyük yatırımlar. En son yatırımımızda vekilimiz Sayın Fatma Aksal’ın çabalarıyla OSB imzaları da atıldı. Keşan’da işsizlik potansiyeli daha büyük olduğu için bölgemize devletimizin eliyle bu hizmetleri hızlı bir şeklide sağlamaya çalışıyoruz. Seçimlerden sonra OSB hızlı bir şekilde ilerleyecek. OSB 60 firma ile 5 bin kişiye istihdam sağlayabilecek kapasitede olacak.”

 “BİR ÜST LİGE ÇIKMAMIZ LAZIM”

Devlet yatırımlarını bu şekilde getirirken, Keşan’da 1 Nisan’da AK belediyeciliği kazanarak Keşan’ı güzelleştirmek istediklerini vurgulayan Kılınç, “Keşan gerilerde kaldı, bir üst lige çıkmamız lazım. 15 yılda altyapı bitti deniliyor, daha kazı çalışmaları devam ediyor. 5 yılda her şey yapılabilir, devletin imkânları, desteği bir şekilde gelmesi lazım. Kazandığımız takdirde 5 yılda projelerimizi, devlet ve iktidar gücüyle 5 yılda tamamlayabiliriz. En büyük örneğimiz İpsala, on da bir nüfusu olan bir ilçe şu anda Keşan’ı geçti. Altyapısı da üst yapısı da bitti. 15 yıl çok uzun bir süre. Keşan Belediyesinin yaptığı hizmetlere teşekkür ediyoruz ama daha donanımlı bir ekiple, AK belediyecilikle devletin imkânlarını buraya hızlı bir şekilde getirip 5 yılda yapabiliriz.”dedi.

“KEŞAN’DA HER ŞEY YANLIŞ”

Keşan’ a AK belediyeciliğin gelmesiyle yapacakları projelerden bahseden Kılınç, sözlerini şöyle sonlandırdı: “Devlet tarafından yapılan projeye 30 trilyon para verildi ama Pazaryeri, pazaryeri olmadı. Elle tutulacak hiçbir yerimiz, alanımız yok. Ben yaptım oldu imajından çıkıp, bir şey yapacağımızda halka sorarak fikirlerini alarak yapmak lazım. AK belediyecilik kazandığında bölgelerde kurullarımız olacak, mahallelerde zabıtalarımız olacak, oraların sorunlarını ve ihtiyaçlarını belediye ye söyleyecek, belediye de çözüme kavuşturacak.