Bir süre önce kongresi gerçekleşen KİZİK (Keşan İzcilik İhtisas Spor Kulübü) Yönetim Kurulu Üyeleri Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ı dün makamında ziyaret ettiler.

Kulüp Başkan Ali Milli, Başkan Yardımcısı Nedim Gürkök, Yönetim Kurulu Üyesi Kıymet Mandıra ve Denetim Kurulu Üyesi Musa Demir, saat 14.30 sıralarında Özcan’ı makamında ziyaret ettiler.

Özcan’a, kulübe ait izci fuları hediye eden ve yeni yönetim olarak Özcan’a nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirten Milli “Sayın Başkanımıza kulübümüze bugüne kadar yaptığı ve bundan sonra yapacağı destekler nedeniyle teşekkür ediyoruz. Keşanlı gençlere izcilik sevgisini aşılamak için elimizden gelen çalışmayı yapıyoruz. Sayın Başkanımız ilçemize büyük hizmetler verdi bu nedenle bu ilçenin bir ferdi olarak da kendisine teşekkürlerimizi bir kez daha sunuyorum. İzcilik anlamında 2 yıldan bu yana çalışmalarımız devam ediyor. Gün geçtikçe velilerimiz de kulübümüze gerekli ilgi ve alakayı gösteriyorlar. Geçtiğimiz günlerde Sayın Valimiz Hasan Duruer’le gerçekleştirdiğimiz randevumuzda dile getirdiğimiz, Korudağ’da Keşan’ı bölgemiz ve Balkanlardaki izcileri kapsayacak İzcilik Kampı projesini hazırlamak istiyoruz. Bu konuda projemizi Valiliğimize sunacağız. Keşanlılar gerçekten çok şanslı bir bölgede bulunuyor. Korudağ ve Saros Körfezi Keşan için bir nimettir” dedi.

Özcan da ziyaret nedeniyle Milli ve beraberindekilere teşekkür ederek “İzcilik Kulübümüzün çalışmalarını takdirle karşılıyorum. Gençlerimizin izcilik konusunda yetişmesi çok güzel bir şey. Kentimizde ayrıca çevre bilincini geliştirmek gerekmektedir. Bu nedenle herkes bu konuda üzerine düşeni yapmalı. İlçemizde sanatsal, sportif aktivitelerde insanlarımızın işin içinde yer alması gerekir. Sosyal aktivitelerin gelişmesi bir şehir için çok önemlidir. Bu konuda biz de üzerimize düşeni yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.