BÜLENT SAYLAM

PARTİDE NE KADAR DEĞERLİ OLDUĞUMU VE ÖNEMSENDİĞİMİ BİR KEZ DAHA GÖRMÜŞ OLDUM

Çarşamba günü yaptığı Ankara ziyaretin hakkında konuşan Savcı,”Hafta başında İlçe başkanı adayı açıklamam oldu. Ardından da Çarşamba günü de Ankara’dan bir davet aldım. Partimizin ve teşkilatımızın en üst düzeydeki yetkilileri ile görüşmelerim oldu. Parti büyüklerimize Keşan’dan ilçe başkanı adaylığımı açıkladığımı ve bu konuda da kararlı olduğumu onların da bilgisi olması mahiyetinde istişarede bulunduk. Sayın Cumhurbaşkanımızın, teşkilat başkanımızın ve koordinatörümüzün görüşmelerimizde partide ne kadar değerli olduğumu ve önemsendiğimi bir kez daha görmüş oldum.” dedi.

HER GÖREVİ YAPACAK KAPASİTEYİ KENDİMDE GÖRDÜM

AK Partinin prensipleri olan bir parti olduğunu dile getiren Savcı açıklamasına şöyle devam etti: “Partimizin prensipleri var. Son dakikalarda arkasında tuttuğumuz adayın atanmasından sonra kendimde bu heyecanı gördüğüm için bir aday açıklamam oldu. Parti büyüklerimizin bana aday olma dememeleri çok önemliydi. Biz sana aday olma diyemeyiz demeleri benim için çok önemliydi. Partimizin birliğine ve beraberliğine yakışacak, güveni karşılıklı olarak sarsmayacak bir şekilde başta cumhurbaşkanımız, teşkilat başkanımız, koordinatörümüzle yaptığımız görüşmelerimizde çıkan sonuç şu: Partimizin almış olduğu prensip ve kararlara saygı duymak. Her görevi yapacak kapasiteyi kendimde gördüğümden dolayı da partide sadece bu görev olmadığını, değişik alanlarda değişik görevler partililerimizin de takdirleriyle inşallah getirileceği kanaatindeyim.”

PARTİNİN AĞABEYİ OLMA POZİSYONUMUZA DEVAM EDECEĞİM

17 Ekim 2020 tarihinde yapılacak kongrede mevcut başkan Kılınç’a desteğini açıklayan Savcı açıklamasını şöyle sonlandırdı: “Kongre sürecinde de Gürcan Başkanımızı süreçte tam destekledik. Bu süreçten sonra da yine desteklemeye devam edeceğim. Ben buradan sizin aracılığıyla adaylığımı açıkladığımdan beri delege olan, üye olan partimizin ağabeyleri, büyükleri tarafından Keşanlı olmayıp, şehir dışından bizi takip eden adaylığımızı takdir eden ve bana manevi anlamda destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bu bizim şevkimizi arttırdı. Bu parti bir dava partisidir. Büyüklerimizin prensip ve kararları vardır. Ben her görevi yapacak kapasiteyi kendimde görüyorum. Küsmek, darılmak, bahaneler aramak yerine davamıza sımsıkı yine sarılacağımızı söylemek istiyorum. Mevcut ilçe başkanı ve yönetimine şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Bu partinin ağabeyi olma pozisyonumuza devam edeceğim.”