HABER MERKEZİ

Sonbaharda da çalışmaların devam ettiğinin altını çizen S.S. Erikli Sahili Turizm Geliştirme Kooperatifi yönetimi, kış döneminde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Erikli Sahili Yalı Caddesi üzerinde bulundan sahil kesiminde engelli vatandaşların sahile rahatça inebilmesi için korkuluklu merdivenlerin 2017 yılında yapımına başlandığının 2018 yılında da yenilerinin eklendiğini kaydeden S.S. Erikli Sahili Turizm Geliştirme Kooperatifi yönetimi, engelli vatandaşlara yönelik çalışmalara devam edeceklerini belirttiler.

Kilit taş çalışmaların sonbaharda da sürdüğünü söyleyen yetkililer; “Keşan Belediyesinden malzeme olarak kilit taş ve bordürün temin ediliyor; taş tozu ve işçiliği de kooperatifimiz karşılıyor. Bu anlamda hizmetlerin zamanında yapılamabilmesi için üyelerimizin 2018 aidatlarını yıl sonuna kadar ödemelerini rica ediyoruz.” şeklinde konuştular.

Erikli’nin sorunlu yerlerine yaptıkları çalışmalarıyla çözümler ürettiklerini vurgulayan yetkililer açıklamalarını şöyle sonlandırdılar; “Çalışmalarımız sonbahardan sonra kışın da devam edecek. Erikli Sahili Güzelleştirme Kooperatifi olarak üyelerimize en iyi hizmeti vermek için çalışmalarımız sürüyor.