KTSO (Keşan Ticaret ve Sanayi Odası)’nun geçtiğimiz günlerde yapılan organ seçimlerinin ardından, bölgedeki kurum, kuruluş ve üyeler tarafından yeni yönetime,  "Hayırlı olsun" ziyaretleri dün de devam etti.

Ziyaretlere gelen misafirler, Meclis Başkanı Yüksel Alioğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Selahaddin Uyulgan, Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından 2. katın asansör kapısında karşılandı ve KTSO Toplantı Salonunda ağırlandı.

İLK ZİYARET CHP’DEN  

Yeni yönetimi dün ilk olarak CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Keşan İlçe Başkanlığı ziyaret etti.

Saat 11.30 sıralarında gerçekleşen ziyarete, CHP İlçe Başkanı Ufuk Kanışkan, Kadın Kolları Başkanı Ürfet Ürkmez ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İlk olarak söz alan Meclis Başkanı Alioğlu, ziyaret nedeniyle teşekkür ederek, “CHP’nin ne kadar önemli olduğunu hepimiz iyi biliyoruz. İnşallah çıtayı yükselterek daha iyi yerlere geleceğinizi sanıyorum.”  dedi.

HELVACIOĞLU:  

Daha sonra konuşan Helvacıoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “CHP Türkiye demokrasisine önemli imzalar atan çok değerli bir partimiz. Bölgede, Türkiye’de olması gereken şekilde değerleri korumak için mücadele eden bir partimiz. Keşan İlçe Teşkilatı’na ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Siyaset, bürokrasi ve sivil toplum sacayağı olmadığı takdirde bölgenin kalkınması ve zenginleşmesinin mümkün olmadığına şahit oluyoruz. Sık sık birarada olmamız bize memnuniyet veriyor.” Dedi.

KANIŞKAN: BİRLİKTE KEŞAN İÇİN ÖNEMLİ İŞLERE İMZA ATMAYI DİLİYORUZ

Mustafa Helvacıoğlu’nun ardından söz alan CHP Keşan İlçe Başkanı Kanışkan da şöyle konuştu: “CHP olarak gerek ilçe teşkilatı gerekse genel merkezimiz ile ticaret erbabına önem veriyoruz. Ticaret erbabı ve sanayiciyi ayakta tutmak için önemli yol göstericiler olacağına inanıyoruz. İş birliğimizin sürmesi için gerekenleri yerine getireceğimize inancım tam. Keşan’daki her kurumun tek amacı Keşan’ı daha yüksek seviyelere getirmek. Bunun için de siz de biz de çalışıyoruz. Birlikte Keşan için önemli işlere imza atmayı diliyoruz.”   


AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI ZİYARETİ

Daha sonra AK Parti Keşan İlçe Teşkilatı ziyarette bulundu.

Saat 15.00 sıralarında başlayan ziyarete, İlçe Başkanı Hakan Çevikel ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

HELVACIOĞLU: İKTİDAR PARTİSİ BÖLGEMİZDEKİ ENERJİSİNİ ODAMIZDAN ALMALI

Ziyarette ilk olarak konuşan Yüksel Alioğlu, yine ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Helvacıoğlu da siyasetin desteğiyle bölgeyi daha da zenginleştireceklerine inandığını belirterek, “İlçe teşkilatımızın ülke çapında iktidar olmasının avantajlarını köprü olarak sizinle sağlayacağımıza inanıyoruz. Bu vesile ile iktidar partisinin bölgemizdeki enerjisini odamızdan alması gerektiğine inanıyoruz. Birlik beraberlik içerisinde bölgemizi kalkındıracaksak bu birlikteliği yapmakta çekinmemeliyiz. Önümüzdeki 4 yıl boyunca odamızın çalışmalarının bir parçası da siyasetten destek almak.”

ÇEVİKEL: KEŞAN’IN KAYBEDECEK ZAMANI YOK

Daha sonra söz alan Çevikel ise, sivil toplum örgütleri içerisinde KTSO’nun lokomotif görevi gördüğünü kaydederek, “Bunu da gösterdi. Bundan sonra da tüm siyasi partiler ile birlikte 4 yıl içerisinde çok büyük projelere hep birlikte imza atacağız. Sağlık Bakanımız ve ilçe teşkilatımızın bu konuda büyük bir heyecanı var. Umarım Keşan’a gelecek olan yatırımlara vesile oluruz. 4 yıllık süreç çok önemli. Keşan’ın kaybedecek zamanı yok. Yatırımlara açık bir yer haline gelmemiz gerekiyor. İl olmaya aday Keşan’ın tekrar ortaya çıkarılması lazım. Dinamiklerimizi ortaya çıkarmalıyız.”  diye söyledi.

Dün öğretim görevlileri ve bazı resmi daire amirleri de KTSO’ya ziyaretlerde bulundu.