Kurtuluş Caddesi esnafının, “Gece saat 12'ye kadar alışveriş” sloganıyla düzenlediği “Alışveriş Günü” etkinliği yarın yapılacak.

Alışveriş Günü için hazırlıklarını sürdüren esnaf, geçen yıla oranla bu yılki etkinliğin daha yoğun geçeceğini umut ettiklerini söyledi.

Karmen Mobilya işletmecisi ve aynı zamanda etkinliği organize eden Kadir Mutaf da geçen yıl edindikleri tecrübe ile bu yılki etkinliğe daha iyi hazırlandıklarına işaret etti.

Halkı, alışverişten önce caddeyi gezmeye davet eden Mutaf, Caddemizi marka haline getirmek amacındayız. Geçen yıldan sonra birçok işletmecimiz barkod sistemine döndü. Artık ürünlerde insanlar etiketi görüyor. diye konuştu.

ESNAF HİÇ BİR FEDAKARLIKTAN KAÇINMIYOR

Etkinlikte caddeyi trafiğe kapatarak, gelecek yıllarda Keşan'da uygulanmaya başlanacak yayalaştırma projelerine caddenin örnek teşkil edeceğine dikkat çeken Kadir Mutaf, şunları söyledi: Bu tür etkinlikleri düzenleyerek, caddemizi bir açık hava alışveriş merkezi haline getirmeye çalışıyoruz. Bu konuda esnaf arkadaşlarımız hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyor. Kendilerine teşekkür ediyorum ve tüm halkımızı 19 Kasım'da, eğlence dolu bir alışveriş günü geçirmek için Kurtuluş Caddesi'ne bekliyoruz.”


SAÇINTI: HAVA ŞARTLARI DA İYİ OLURSA ETKİNLİK YOĞUN OLUR

Cadde esnaflarından Kitap Dünyası işletmecisi Ali Saçıntı, etkinliği daha da canlandırmak için günümüzün en popüler yazarlarından Kahraman Tazeoğlu'nu Keşan'a davet ettiklerini kaydederek, Geçen yıla oranla bu yıl 19 Kasım'da daha canlılık bekliyoruz. Hava şartları iyi olursa etkinliğin daha yoğun geçeceği inancındayız. dedi.


KOÇ: STOKLARIMIZI HAZIRLADIK

Yards Giyim işletmecisi Orcan Koç da etkinliğin piyasayı canlandırmak ve esnafın sattığı ürünler ile insanları buluşturmak amacıyla yapıldığını ifade ederek, Stoklarımızı hazırladık. Etiket üstüne etiket vurulmadan gerçek indirimler ile halkımızı tanıştıracağız.” şeklinde konuştu.