Keşan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıl dönümü nedeniyle 19 Kasım Perşembe günü gerçekleştirilecek anma ve kutlama programı belli oldu.

İlk tören, saat 09.00’da, Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayacak. Daha sonra saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı söylenecek. Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptıktan sonra Keşan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Lalacık Halk Oyunları ekipleri gösterilerini sunacak.

KURTULUŞ KOŞUSU

Kurtuluş Koşusu ise saat 10.00’da, Feride ve Mehmet Çuhacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünden başlayacak.

PİLAV DAĞITILACAK

Keşan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü nedeniyle Keşan Belediye Başkanlığı’nca saat 11.00’de, Atatürk Parkı’nda halka ücretsiz pilav ve ayran dağıtılacak.

ETKİNLİKLER

Keşan’ın Kurtuluşunun 93. yıldönümü nedeniyle 19 Kasım Perşembe günü Keşan Kaymakamlığı, Keşan Belediye Başkanlığı ve Keşan Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile gün boyunca gerçekleştirilecek etkinlik programı ise şöyle;

Saat 12.30- Alışveriş Günleri Açılışı Kurtuluş Caddesi

Saat 13.30- İmza Günü- Güngör Mazlum, Feyzullah Aktan-Kurtuluş Caddesi

Saat 14.30 Sokak Defilesi-Kurtuluş Caddesi

Saat 18.00- Keşan FM Radyo Programcısı Arif Güven Show- Kurtuluş Caddesi

Saat 19.00- Yüksek Sadakat Açık Hava Konseri–Kurtuluş Caddesi

KURTULUŞ BALOSU

Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilecek Kurtuluş Balosu ise saat 19.00’da, Köşk Düğün Salonu’nda fasıl dinletisi ile başlayacak. Saat 20.00’de, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ın açılış konuşmasından sonra Oya Pınar, Ayşe Engin Aslanca ve Melihat Gülses konser verecek. Gecenin sunuculuğunu Arif Güven yapacak.