Keşan’a bağlı Mecidiye Köyü’nü tanıtan ve orada yaşayanlarla ilgili haber ve görsellere yer veren www.mecidiyekesan.net sitesi www.mecidiyekesan.com olarak değiştirildiği bildirildi. Konuyla ilgili açıklama yapan site sahibi Emre Şevik, 2009 yılından beri sosyal medyada olan www.mecidiyekesan.net sitesinin alan adını www.mecidiyekesan.com olarak değiştirdiklerini, yeni alan adı ile daha fazla takipçiye ulaşmak istediklerini söyledi.

Şevik, Mecidiye Köyü’nde yerel bir site olarak görev yapmakta olduklarını ve sitelerinin 13 Ocak 2009’da kurulduğunu belirterek, sitenin kuruluş amaçlarını şu şekilde açıkladı: “Köyümüzü mümkün olduğunca görsel dokümanlarla tanıtmak, köyümüzden dışarıdaki hemşerilerimize köyümüz ile ilgili haberleri vermek, duyuruları yayınlamak, sorunları ve çeşitli fikirleri paylaşmak, esnafa yardımcı olmak, köyümüzün turizm potansiyeli sebebiyle; turistler ile köy esnafı arasında köprü olmak, turizme katkı sağlamak, hemşerilerimiz ile köyümüz hayranlarının seslerinin bir şekilde duyurulmasını sağlamaktır. Sitemizde sadece köyümüzle ilgili yayın yapılmaktadır. Sadece Mecidiye haberleri verilmektedir. Sitemizin hiçbir mali kazancı yoktur. Site sahibi olarak kendim tüm masrafları karşılıyorum ve haber değeri taşıyan her konu ile ilgili haberleri sitemizde yayınlıyorum.”

Şevik, son olarak sitelerinde Mecidiye Köyü ile ilgili bütün haber, görsel ve mekânları buradan www.mecidiyekesan.com sitesinde bulabileceklerini kaydetti.