Beyendik Belediye Başkanı Nuran Uslu, dün yaptığı açıklama ile MHP Beyendik Belediye Başkan Adayı Murat Dinç’in, 30 Aralık 2013 Pazartesi günkü yerel basında yer alan “Nuran Uslu miadını tamamladı. Sağ seçmen MHP’den yana”  şeklindeki açıklamasına yanıt verdi.

AYNI LİG’DE DEĞİLİZ

Açıklamasına, Murat Dinç’in “Beyendik’te seçmen savunamayacağı aday ile beraber yürümez.” sözlerine değinerek başlayan Uslu, şunları söyledi: “Seçmen neden benim arkamda durmayacak anlamadım. Ben seçmenin baskısıyla yeniden aday oldum. Defalarca aday olmayacağımı söyledim ancak seçmen bana bu konuda baskı yaptı. Seçimde herkes milletin kararına saygı gösterecek. Her aday kendini güçlü göstermek zorunda. İki dönem belediye başkanlığı yaptım ve yıpranmış olsam, seçmen bana diye baskı yapmazdı. Herkes çalışmasını yapacak ve seçmen kimi takdir ediyorsa oyunu ona verecek. Seçime en hazır parti olduklarını söylüyorlar ama henüz listeleri hazır değil. Ben şu anda Şampiyonlar Ligi’nde oynuyorum onlar henüz Süper Lig’te. Önce bizim lige çıksınlar, sonra yarışa girsinler. Biz aynı ligte bile değiliz.”

BİZİM YÜZÜMÜZ ALNIMIZ AK

“MHP Beyendik Belediye Başkan Aday Murat Dinç, partisinin beldede sağ seçmenin gözbebeği olduğunu ifade etti. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?” sorusunu Uslu, “Bunu neye göre söylüyorlar bilmiyorum. Kim gözbebeği belli. Liste oluşturmakta zorlanıyorlar. Seçim sürecine girdik, liste kuramadılar. Saçları önümüze dökelim, herkes etini budunu görecek. Benim böyle bir sıkıntım yok. Çalışmalarımı yapıyorum. Yaptıklarımız ortada. Miadını doldurdular diyorlar ama kimin miadının dolduğunu seçimlerde hep beraber göreceğiz. Bizim yüzümüz, alnımız ak. Köydeki hiçbir seçmen diyemez. Herkese eşit mesafede kaldık.  Çalışmalarımız devam ediyor ve yapılacak işlerimiz var. Hepimiz karnemizi 30 Mart akşamı göreceğiz” diyerek cevaplandırdı.

İŞTE LİSTEM

Açıklamasının sonunda belediye meclisi listesini de açıklayan Uslu, sözlerini şöyle tamamladı: “Listemde; Murat Gül, Hasan İşbilir, Celil Gümülcineli, Ekrem Necanlı, Ali Osman Kayalı, TOKİ’den Hakan kardeşimiz, İsmail Gırlangıç, Seynur Sevgil ve Canan Gülverin yer alıyor.”