SONGÜL KONAR

MHP Keşan İlçe Başkanı Adnan İnan ve beraberindeki ilçe yönetimi dün saat 09.30’da Lokal Restoranda bir basın toplantısı düzenledi.

“BİZ BU YOLA ÇALIŞMAK İÇİN ÇIKTIK”

Milliyetçi Hareket Partisi’nin, Keşan’da bundan sonra hareketli olacağını vurgulayan İnan, yaptığı açıklamada, “13 Eylül 2020’de yapılan kongre ile birlikte yeni yönetim arkadaşlarımız asil ve yedekleri ile birlikte belirlendi. Görev dağılımı yaparak çalışmalarımıza başladık. Tek amacımız MHP’nin gerekli olduğu yerde, gerektiği gibi el ele, omuz omuza, hep birlikte partimizin değerini kazandırmak. Küskün olanları barıştırmak. Tek tek kapılarımızı çalıp, insanlarımızı tek tek ziyaret edeceğiz. Hepsini yönetimimiz ile birlikte yapacağız, bundan umutluyuz, özveriliyiz. Biz bu yola çalışmak için çıktık” diye konuştu.  

Başkan İnan’dan sonra sözü Parti Yönetim Kurulundan Ayvaz Yalaza aldı.

YALAZA: “KEŞAN’DA ÇOK HAREKETLİ BİR MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ GÖRÜLECEKTİR”

Vatandaşların hangi görüşe sahip olursa olsun, Milliyetçi Hareket Partisi olarak kapılarının onlara her zaman açık olduğunu belirten Yalaza,“Milliyetçi Hareket Partisi adında olduğu gibi bugüne kadar Keşan’da çok daha fazla hareketli olacaktır. Hiçbir şekilde önyargıya kapılmadan, hiçbir sınıfı ayırmadan, işçinin, memurun, bütün vatandaşların sorunlarıyla bir fiil ilgilenecek. Bu konuda gerekli çalışmaları yapacağız. Vatandaşlarımız hangi görüşe sahip olursa olsun, Milliyetçi Hareket Partisi’nin kapıları onlara her zaman açıktır. Mevzu ne olursa olsun, her vatandaş dinlenecek, sorunu varsa çare bulunmaya çalışılacaktır. Çok farklı, şimdiye kadar görülmemiş siyasi üslupla sahaya ineceğiz. Hiçbir zaman için ideolojik körlüğe kapılmayacağız, ideolojik davranmayacağız. Mesele Türk Milletinin meselesidir. Keşan’da tüm vatandaşların sorunlarıyla elimizden geldiği kadar ilgilenmeye ve çözmeye çalışacağız. Keşan’da çok hareketli bir Milliyetçi Hareket Partisi görülecektir” diye konuştu.