AYGÜL KONAR

MHP Keşan İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen toplantı, saat 15.00 sıralarında başladı.

Toplantıya, Tercan’ın yanı sıra; il yönetim kurulu üyeleri, İlçe Başkanı Ümmet Yavaş, İlçe Başkan Adayı Adnan İnan ve partililer katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Ümmet Yavaş, “İl başkanımız, genel merkezin almış olduğu tek liste kararını açıklayacak. Partimize hayırlı olsun” dedi.

Daha sonra İl Başkanı Zakir Tercan söz aldı.

Açıklamasına, “MHP Keşan İlçe Başkanımız Ümmet Yavaş hocamıza yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür ederim.” diyerek, başlayan Tercan, şunları söyledi: “Ümmet Yavaş hocamız, görevi aldığı günden bugüne kadar özveriyle çalıştı ve başımızı öne eğdirmedi. Kendisinin sağlık sorunlarından ötürü görevi bırakacağını açıkladı. Bizde kendisine bu düşüncelerinden dolayı saygı duyduk. Siz değerli bir insanız ve çok sayıda öğrenci yetiştirdiniz. Partimize vermiş olduğu hizmetlerden dolayı şahsım ve teşkilatlarım adına teşekkür ediyorum.”

“TÜRKİYE GENELİNDE OLDUĞU GİBİ EDİRNE’DEKİ TÜM İLÇELERİMİZDE, TEK LİSTEYLE SEÇİMLERE GİRECEĞİZ”

MHP’de kongre sürecinin başladığının altını çizerek, sözlerine devam eden Zakir Tercan, “Genel Başkanımızın divanda almış olduğu kararlar doğrultusunda, Türkiye genelinde olduğu gibi Edirne’deki tüm ilçelerimizde, tek listeyle seçimlere gireceğiz. Keşan İlçe Teşkilatımızın yapmış olduğu istişarede, Adnan İnan beyefendi ilçe seçiminde, MHP’nin tek adayıdır. Aynı zamanda Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin, genel merkezimiz ve Edirne İl Teşkilatı’nın adayıdır. Kendisine başarılar diliyorum. İnşallah hayırlı şekilde Keşan’ımıza hizmet etmiş olur. Kendisinin güzel bir çalışma yapacağına inanıyorum. Temiz ve lekesi olmayan birinin tek aday olarak göstermemiz, Keşan’ımız, Edirne’miz ve ülkücü camia için büyük bir şans olduğunu düşünüyorum. Kendilerine başarı diliyorum” dedi.

“BAŞKA ADAYIN OLUP-OLMAYACAĞI BİZİ İLGİLENDİRMİYOR”

Tercan sözlerini şöyle tamamladı: “Bizim tek adayımız Adnan İnan’dır. Ondan başka bir adayımız yoktur. Bu genel başkanımızın emridir. Başka adayın olup-olmayacağı bizi ilgilendirmiyor. Bunu kabul etmemiz mümkün değil ve söz konusu da, değildir. Ayrıca, 13 Eylül 2020 Pazar günü yapılacak ilçe seçimlerimiz Keşan Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. Seçilerin partimize hayırlı olmasını diliyorum”