Dün, saat 09.00 sıralarında, İpsala’ya bağlı Esetçe Köyü’nde midibüsle otomobilin çarpışması sonucu 7 kişi yaralandı. Kazada ağır yaralanan 8 aylık hamile kadın, kaldırıldığı hastanede erken doğuma alınarak bir kız çocuğu dünyaya getirdi.

İddiaya göre, İpsala’dan Keşan yönüne giden Dursun Özdemir (36) yönetimindeki 22 RH 978 plakalı midibüs, Esetçe Köyü yakınlarında sürücüsünün bilinmeyen bir nedenden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçmesi sonucu Uğur Doğruer (30) idaresindeki 10 LL 320 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, sürücüler Dursun Özdemir ve Uğur Doğruer ile otomobilde yolcu olarak bulunan 8 aylık hamile Jale Doğruer, midibüste yolcu olarak bulunan alçıpen işçileri Muhammet Özdemir (17), İmet Ardaç (44), Soner Özdemir (22) ve Adem Kaybar (27) yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.

ERKEN DOĞUM YAPTI

Durumu ağır olan 8 aylık hamile Jale Doğruer acilen ameliyata alındı. Doğruer, ameliyatla erken doğum yaparak bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Bebek yeni doğan yoğun bakım servisinde gözetim altına alındı. Hayati tehlikesi bulunan Jale Doğruer’in ise yoğun bakım servisinde tedavisinin sürdüğü bildirildi. Polis ve jandarmanın olayla ilgili soruşturması sürüyor. 

 

















Güncelleme

25.12.2015

DÜZELTME

 

Gazetemizin dünkü sayısında yer alan “Midibüsle otomobil kafa kafaya çarpıştı: 7 yaralı” başlıklı haberde yer alan “İpsala’dan Keşan yönüne giden Dursun Özdemir (36) yönetimindeki 22 RH 978 plakalı midibüs, Esetçe Köyü yakınlarında sürücüsünün bilinmeyen bir nedenden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçmesi sonucu Uğur Doğruer (30) idaresindeki 10 LL 320 plakalı otomobille çarpıştı.” şeklindeki paragrafı, “İddiaya göre, İpsala’dan Keşan yönüne giden Uğur Doğruer (30) idaresindeki 10 LL 320 plakalı otomobil, Esetçe Köyü yakınlarında sürücüsünün bilinmeyen bir nedenden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçmesi sonucu İpsala’dan Keşan istikametine seyreden Dursun Özdemir (36) yönetimindeki 22 RH 978 plakalı midibüsle çarpıştı” olarak düzeltiriz.